365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bruder brandbiler

Har dit barn en drøm om at blive brandmand? Så er det tid til at udleve drømmen nu. Med en Bruder-brandbil vil dit barn føle sig som en vaskeægte brandmand - og så er det endda slet ikke brandfarligt. Se vores udvalg af brandbiler fra Bruder her hos BR.

Realistiske brandbiler fra Bruder 

Du vågner med et sæt til lyden af alarmen, som er dit tegn til at hoppe i uniformen og skynde dig at rykke ud med brandbilen. Det viser sig, at der er ild i et hus rundt om hjørnet, men der er selvfølgelig ingen tilskadekomne, fordi du hurtigt får beboerne reddet ud og ilden under kontrol. Kun fantasien sætter grænser med en brandbil fra Bruder, og dit barns brandmandsdrømme kan lynhurtigt blive til virkelighed. Brandbilerne fra Bruder er nøjagtige kopier af vaskeægte brandbiler, og du vil altså opleve de gennemførte detaljer og funktioner som yderst realistiske.  

Hvem er Bruder? 

Det tyske firma Bruder har mange års erfaring inden for fremstilling af legetøjskøretøjer og -maskiner, og de populære brandbiler er ingen undtagelse! Hos BR forstår vi populariteten fuldt ud, for med Bruder er der nemlig hverken sparet på kvaliteten eller detaljerne på det realistiske legetøj. Én ting er sikkert; hvis dit barn elsker køretøjer, og du endnu ikke har introduceret ham eller hende for Bruder, så er det ved at være på tide. Udover Bruder-brandbiler, finder du også Bruder-lastbiler og Bruder-traktorer, som giver anledning til mange timers sjov leg.  

Ryk ud med en Bruder-brandbil 

Får det karakteristiske babu-babu fra en stor rød brandbil i udrykning også dit barn til at vende sig om på gaden og lave store øjne? Så er det altså svært at vente på, at han eller hun kan komme hjem på børneværelset og udleve sin egen redningsindsats. Brandbiler og udrykningskøretøjer er et sikkert hit, når der skal leges. Du finder Bruder-brandbiler, som både har lys, lyd og pumpe, så du kan slukke en ildebrand præcis lige som de rigtige brandmænd. Dyk ned i BR’s udvalg af Bruder og brandbiler for at finde det køretøj, som du mangler til den næste seje leg.