365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Brandbiler og udrykningskøretøjer

Baboo, baboo. Er du klar til at hjælpe, når der er brug for det? Hos BR har vi samlet det helt rigtige udstyr, når der er brug for en hjælpende hånd i legen. Vi har samlet en masse smarte brandbiler og udrykningskøretøjer med diverse funktioner. Udforsk hele udvalget her.

Populære mærker

Brandbil legetøj

Selvom der ofte er tale om alvorlige tilfælde, når dit barn pludselig kan høre lyden af et udrykningskøretøj, så er det svært ikke at blive fascineret, når ambulancen, brandbilen eller politibilen kommer susende forbi på vejen med høje lyde og blå blink.

Lydene fra udrykningskøretøjerne sætter sig fast i de små børns hoveder, og der går ikke længe før de går rundt og siger “ba-bu ba-bu”.

Lige så snart dit barn viser sin første interesse for udrykningskøretøjer, er det vist ved at være tid til at implementere det i samlingen af legetøjsbiler! Hos BR finder du et stort udvalg af brandbiler og udrykningskøretøjer, som kan tage den hurtige kørsel, de seje lyde og det blå blink med hjem på børneværelset.

Sjove lege med en legetøjsbrandbil

Udrykningskøretøjer giver anledning til de bedste lege! Tænk over det - måske er der en kat, der skal reddes ned fra det høje træ ved hjælp af en brandbil, en røver, som har stjålet fra den lokale bank og skal jagtes af politibilen, eller en ambulance eller et legetøjsfly, der kan redde de tilskadekomne fra det store færdselsuheld. Med andre ord giver udrykningslegetøj masser af gode muligheder:

  • Lys og lyde er altid en god idé i legetøj! Børn synes, at det er et hit, og det gør legen meget mere levende.
  • Du kan lære dine børn en helt masse om nødsituationer via en spændende leg med brandbiler og udrykningskøretøjer.
  • Giv børnene en succesoplevelse ved at lege vellykkede redningsaktioner, hvor de er heltene.

 

Brandbil legetøj med udrykning

Legetøjsbiler er et klassisk hit i universet af legetøj, og når det pludselig får endnu mere mening i form af en politi- eller brandbil, vil dit barn helt sikkert være solgt. I BR’s store udvalg finder du varianter, som har mange af de samme funktioner som den ægte vare - og hvem ved, måske får dit barn smag for livet som redder?

Dyk ned i vores udvalg, og skab den sejeste samling af redningskøretøjer! Så er der lagt op til spændende redningsaktioner og hurtig udrykningskørsel gennem børneværelset.