365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Monster trucks

Legetøjs monster trucks er et hit blandt mange fartglade børn. De store hjul, de fede designs og de mange farver på bilerne er især dét, som fascinerer, men også at børnene kan lave seje tricks og forhindringer med bilerne. Klar til at sætte gang i bil-ræset? Køb en sej monster truck som legetøj til dine børn på BR.dk.

Populære mærker

Leg med monster trucks

Klar, parat, kør! Børnene leger i timevis med en monster truck. Monster trucks er fantastisk legetøj for børn, som er fascinerede af store og kraftfulde køretøjer, herunder naturligvis også de ægte monster trucks. Især imponerer de robuste biler, fordi de kan klare næsten alle typer terræn, og de store hjul og kraftige motorer kan selvfølgelig også tage pusten fra de mindste og ikke mindst deres forældre.

Med en monster truck som legetøj kan børnene skabe deres egne køre-eventyr på børneværelset eller i boligens andre rum.

 

Ræs rundt med en monstertruck

Monster trucks findes som både fjernstyrede monster trucks og som ikke-fjernstyrede monster trucks, og dermed i en almindelig legetøjsudgave. Lige meget hvilken udgave børnene har, kan de lege mange sjove lege med bilerne. 

Har dine børn eksempelvis samlet flere legetøjsbiler og andre monster trucks, kan de lege, at de laver hop, tricks og kører hen over de andre biler og forhindringer. Er legekammeraterne på besøg, kan børnene lege, at de konkurrerer om at køre om kap med bilerne. Og de kan selvfølgelig også altid konkurrere om, hvem der har det sejeste monstertruck legetøj.

Uanset hvordan de vælger at lege med bilerne, vil monster trucks give børnene masser af sjov og fantasifuld leg. Samtidig lærer de også om forskellige køretøjer og deres funktioner.

 

Køb en monster truck på BR.dk

BR.dk har et bredt udvalg af monster trucks som legetøj til børn. Med seje farver og sjove designs er en monster truck et alletiders legetøj til børn, som elsker fart og spænding. Blandt udvalget er der både små og store monster trucks, og så er der også sæt med flere forskellige monster trucks i. 

Udvalget består også af monster trucks-baner. Banerne er forskellige og kan bidrage til mange grin, når legetøjsbilerne ’flyver’ og ’hopper’ fra rampe til rampe. Besøg BR.dk, og køb seje monster trucks til dine børn.