365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetøjsfly

Legetøjsfly kan være en sjov måde at komme på en lille flyvetur – eller i hvert fald i fantasien. Til det formål har vi samlet en masse seje legetøjsfly. Du finder flere forskellige former for flyvemaskinelegetøj, hvor der både er store og små modeller. Find dem alle sammen her.

 

Populære mærker

Pak kufferten og tag på en flyvetur i et legetøjsfly

Måske har I før været på en ferie, som startede med en tur i flyvemaskine? Det kan være, at I kigger på billeder fra ferien og finder destinationen på en globus, men hvorfor ikke også tage en smuttur tilbage med et legetøjsfly? Det betyder ikke noget, om destinationen er på den anden side af kloden, for her er det altså bare med at få pakket en børnekuffert og spænde sikkerhedsbæltet. Vi er sikre på, at turen til feriedestinationen nok skal gå lynhurtigt!  

Måske er dit barn glad for at flyve og husker tydeligt suset i maven, da flyvemaskinen satte farten op, inden det lettede. Oplevelsen af rent faktisk at flyve og komme højt op på himlen er ofte en vild oplevelse for børn - og voksne - og der er intet at sige til, at det er et hit at genkalde oplevelsen med et legetøjsfly.

Flyvemaskine legetøj til store og små børn

Legetøjsbilerracerbiler og legetøjsskibe er alle populært legetøj hos børn - og det samme gælder flyvemaskiner til børn. Der er noget helt særligt ved en flyvemaskine, fordi den jo kan flyve - og det er ret sejt i sig selv!  

I udvalget finder du både store og små legetøjsfly med forskellige funktioner og detaljer. Flyvemaskiner er godt legetøj til både små børn og store børn. Vi har simple designs til de mindste og fly med masser af detaljer til de større børn. Har du et barn med interesse for fly, så vil udvalget hos BR slet ikke være til at stå for, så overrask ham eller hende med en sej flyvemaskine til børn.

 

Sæt gang i fantasien med flyvemaskine og helikopter legetøj

Et legetøjsfly giver uendelige muligheder for sjove lege, hvor barnet virkelig kan få lov til at bruge sin kreativitet - for hvor går flyveturen hen? Måske er destinationen jeres tidligere feriested, eller måske går turen med masser af fart helt ud i en fjern galakse? Det kan også være, at fantasien bringer flyvemaskinen tilbage i tiden eller til fremtiden! Læg mærke til de forhistoriske dyrefigurer og de gigantiske dinosaurer eller kig efter fremtidens seje robotter

Fantasien kan også få frit løb med sjovt helikopter legetøj. Tag på redningsmission med en hurtig redningshelikopter eller kæmp mod de onde skurke med en sej militærhelikopter - der er noget for enhver smag! Én ting er sikkert; med en flyvemaskine eller helikopter til børn er det kun fantasien, der sætter grænser, så sæt gang i sjov, leg og læring med et legetøjsfly fra BR!