365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnekufferter

Skal du have dit barn med på ferie? Så vil en børnekuffert helt sikkert være et kæmpe hit! Uanset om I skal på kør-selv-ferie eller flyve mod varmere himmelstrøg, så skal junior naturligvis have sin egen kuffert – præcis ligesom sine forældre! Se de børnevenlige udgaver og designs lige her på siden.  

Rejsekufferter til børn 

Med sin helt egen rejsekuffert vil det pludselig blive langt mere spændende for dit barn at deltage i pakningen. Her kan alt det nødvendige tøj, toiletsager og måske et stykke legetøj eller to pakkes i hans eller hendes helt egen kuffert. Med en børnekuffert med LEGO, Frost eller andet Disney tør vi godt garantere, at dit barn kan finde en variant, der falder i smag. Fælles for alle vores børnekufferter er, at de er udstyret med hjul, så det er nemt og enkelt for dit barn at trække kufferten med rundt på egen hånd.  

 

Kan og vil dit barn selv?  

At udstyre dit barn med sin egen kuffert er en fordel – særligt hvis I befinder jer i “kan selv, vil selv”-fasen: 

  • Sæt dit barn i fuld gang med pakningen på helt egen hånd. Du vil garanti blive overrasket over, at dit barn husker alt lige fra badebukserne og tandbørsten til badedyret og sovebamsen. Fordelen er, at dit barn får lov til at pakke helt selv, og så kan du lynhurtigt tjekke efter.  
  • Dit barn vil højst sandsynligt se det som en stor opgave, når han eller hun helt selv skal transportere bagagen rundt på flyet, færgen eller noget helt tredje.  

 

En kuffert i børnestørrelse 

Den rette kuffert til dit barn afhænger af alder og behov. Vi har både kufferter, som kan rumme alt det nødvendige til dit barn. Men du kan også vælge en kuffert med tuscher og farveblyanter, som nemt kan medbringes som underholdning på ferien.  

Leder du efter den helt rigtige børnekuffert til dit barn? Så kan vi varmt anbefale, at du dykker ned i udvalget her på siden. Vi har nemlig børnekufferter i forskellige størrelser og designs, som kun venter på at blive dit barns tro følgesvend på næste rejse!