365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Globusser

Det kan ofte være svært at forstå, at verden er så meget større end os selv. Med en globus kan både børn og voksne blive mere fortrolige med verden omkring os og klogere på de forskellige kontinenter og lande. Find både helt simple og mere avancerede globusser her hos BR!

Bredt udvalg af globusser, der gør jer klogere på verden

En globus med lys, en globus med dyr eller måske en AR-globus – mulighederne er mange, når du er på udkig efter en globus. En helt simpel globus, der skaber et hurtigt overblik over verden, er altid god at have på børneværelset - og det samme er en globus med mange ekstra funktioner. Det handler i høj grad om barnets behov og ønske om at lære mere om den verden, der omgiver os. Tag et kig på de mange modeller her på siden og få hurtigt skabt overblik over vores mange seje globusser hos BR.

 

Interaktiv AR-globus til det videbegærlige barn

En AR-globus er vores mest avancerede globus. Globussen kobles op på en medfølgende app og bliver på den måde hurtigt et fantastisk interaktivt værktøj i klasseværelset, i hjemmeskolen eller på barnets værelse. Lad globussen lære jer om dyreliv, monumenter, verdenshave og meget mere, og nyd godt af muligheden for at interagere med mere end 400 forskellige ting på globussen. Jordomrejsen er altså ikke overstået sådan lige med det første, og ofte må flere lande genbesøges, når der er noget særligt, der fænger.

 

Klassisk globus med lys eller globus med dyr

Fælles for alle vores globusser er, at de er skabt med fokus på, at børn skal nyde godt af de læringsmuligheder, som globussen tilbyder. En globus med lys vil automatisk vække barnets opmærksomhed, og mange børn vil ligeledes finde det spændende med en globus med dyr, der har særligt fokus på dyrelivet omkring på kloden. Hvilken globus vil mon falde i bedst jord hos dit barn – og hos resten af familien, der helt naturligt også vil komme til at kigge meget på den nye globus? Vælg blandt flere modeller her og giv globussen en særlig plads i hjemmet, så den altid er tilgængelig for leg og læring