365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bruder lastbiler

De store lastbiler larmer og får dit barn til at gøre store øjne, når I overhaler dem på motorvejene. Med Bruder kan du tage lastbilerne med hjem på børneværelset i form af realistiske legetøjskøretøjer, som kan fragte produkter fra A til B. Gå på opdagelse i udvalget af Bruder-lastbiler her.

Populære lastbiler fra Bruder 

Lastbiler er et sikkert legetøjshit hos de fleste børn, og Bruder gør kun oplevelsen endnu mere levende. Det tyske varemærke har eksisteret siden 1926 og arbejder ud fra filosofien om at skabe tro kopier af vaskeægte lastbiler og køretøjer, så dine børn kan få sine egne miniature-versioner på børneværelset. Derfor er det også med god grund, at Bruder er et anerkendt og ikonisk brand, som i dag er populært verden over. Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af de detaljerede lastbiler - og mon ikke, du får helt svært ved at vælge blandt det fine udvalg? 

Hvilken Bruder-lastbil er din favorit? 

Med et godt udvalg af lastbiler fra Bruder, skal der nok komme fuld gang i byggepladsen på børneværelset.  

  • Bruder-kranbilen hejser betonelementer op på det høje hus, der er i fuld sving med at blive bygget.  

  • Bruder-cementblanderen blander for livet løs for at følge med de dygtige håndværkere, som bygger og bygger.  

  • Den store Bruder-lastbil leverer produkter til byggepladsen og medbringer affald, så dagligdagen kan køre rundt på bedste vis.  

  • Bruder-minigraveren graver hul efter hul til fundamentet til bygningen.  

Der er nok at se til, men den lille byggeleder styrer slagets gang med hård hånd og julelys i øjnene. Med Bruder-lastbiler kommer legen helt af sig selv, og dit barn vil straks lade sig inspirere af dagligdagens oplevelser.  

Legetøjslastbil - et hit hos børnene! 

Du finder Bruder-lastbilerne i alverdens størrelser, typer og farver, og vi er helt sikre på, at der findes en variant lige til dig iblandt! De imponerende biler er også yderst flotte at have stående fremme på børneværelset, når de ikke bliver leget med - og måske ender du med en beundringsværdig samling, som også indeholder både Bruder-brandbiler og Bruder-traktorer? Introducér dit barn for Bruder allerede i en tidlig alder, så der er rig mulighed for, at legen kan udvikle sig i takt med, at dit barn bliver ældre.