365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Lastbiler og industrielle køretøjer

Skal der fragtes sten, sand eller andre sjove ting, skal der det helt rigtige køretøj til. Hos BR har vi heldigvis samlet et kæmpe udvalg af lastbiler, gravkøer, kranbiler og mange andre seje industrielle køretøjer. Her er der plads til at fragte lidt af hvert. Se det spændende udvalg her på siden.

Populære mærker

Legetøjslastbil

Der er travlt på børneværelsets byggeplads. Gravemaskinerne flytter jord, skraldebilen fjerner affaldet, og gaffeltrucken kører rundt med alle de tunge mursten. De mange køretøjer styres med hård hånd, og der er ingen tvivl om, at arbejdet bliver gjort ordentligt med dit barn som byggeleder!

Mange børn gør store øjne, når der kommer en brandbil forbi på vejen, eller når de pludselig kommer kørende forbi en stor traktor på marken. Gør dit barn også gør det? Så er du i hvert fald helt sikker på, at du har fundet det rette legetøj.

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af lastbiler og industrielle køretøjer, som kan bidrage med en masse sjov leg - både for barnet alene eller i selskab med legekammerater.

Forskellige lastbiler til sjov leg på børneværelset

Med de rigtige transportmidler kommer legen helt af sig selv, og når køretøjerne ikke er i brug, kan de pynte flot på hylden til stor glæde for dit barn. Vi har både helt klassiske modeller, men også fjernstyrede lastbiler med lys og lyd, som kan gøre legen endnu mere livlig.

  • Fyld lastbilens lad med legetøj, som bilen kan køre rundt med og tippe af på den endelige destination.
  • Brug en kran til at rykke legetøjet videre til en ny destination.
  • Vælg en variant med detaljer og batteridrevne funktioner til de lidt større børn.

 

Stor lastbil - det rette legetøj til børn

Vores legetøjslastbiler findes i alle former, farver og størrelser, og derfor er vi også helt sikre på, at du kan finde den helt rigtige til dit barn her! Sæt barnet i gang med legen som bygherre, landmand eller mekaniker, og supplér med de helt rigtige køretøjer.

Du kan introducere dit barn for de første legetøjslastbiler og industrielle køretøjer allerede, når barnet er lille - og så er der rig mulighed for at opgradere legetøjet i takt med barnets alder!

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find det næste køretøj, der skal tilføjes til samlingen.