365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Togbaner

Legetøjstog er virkelig underholdende. Det bliver dog endnu sjovere, hvis dit barn har sin helt egen togbane. Her hos BR har vi samlet alverdens udstyr til togbaner, så du kan finde alt det, du skal bruge til en spændende togrejse. Gå på opdagelse i vores forunderlige verden af togbaner her på siden.

Populære mærker

Togbaner til børn

Hvem kan bygge den sejeste togbane? Ofte starter det ud med en lille rund ring, hvor der kan køre et enkelt tog. Men når børnene først har fået smag for det, kan der hurtigt tilføjes endnu flere skinner, landskab, broer, veje og stationer, så togbanen danner sit helt eget spændende univers - præcis ligesom med vores seje racerbaner.

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af togbaner, så der er rig mulighed for at danne en bane helt efter børnenes vildeste fantasi. Er dit barn også fascineret af de mange forskellige tog - alt lige fra damplokomotiver til lyntog? Med BR’s store udvalg legetøj kan dit barn bygge sin helt egen togverden - måske endda med inspiration fra den lokale togstation!

Togbanelegetøj til børn

Med en togbane fra BR kan dit barn skabe sin egen magiske jernbaneverden fyldt med toge og eventyr. Togbanen kan nemlig nemt tages til det næste niveau med sejt togbanetilhør som skilte, bygninger, lyssignaler og meget mere. Noget af tilbehøret er endda fuldendt med ægte lys og lyde, som gør legen endnu mere realistisk!

Det er spændende, når der kommer et rigtigt tog kørende forbi, og når første bommene er gået ned, kan det være svært at vente på, at toget kommer susende. Med en togbane kan dit barn selv bestemme, hvor ofte toget skal gå, hvor mange togvogne der skal køre på banen, og hvilket tog og togtilbehør der skal være en del af legen:

  • Alle aldre kan være med! Det bliver ikke mindre sjovt at sammensætte de sejeste togbaner, selvom du er voksen.
  • Dit barns fantasi bliver udfordret ved hjælp af de mange sammensætningsmuligheder.
  • Legen stopper aldrig! Der er altid mulighed for at udvide togbanen og gøre legen endnu sjovere!

 

Elektrisk togbane med lyd

Mangler dit barn nyt legetøj? Så er et legetøjstog og togbaner altid en god idé! Du kan introducere dit barn for legen allerede i en tidlig alder, og så kan der ellers bygges videre på det i takt med, at barnet bliver ældre. Husk at være opmærksom på, hvilken aldersgruppe togsættet passer til, da nogle sæt godt kan indeholde små dele. 

Der er ingen tvivl om, at der er sikret mange timers underholdning med det helt rette togsæt! Børneværelset eller stuen kan fyldes op med flotte landskaber, togskinner med sjove sving og alverdens legetøjstog. Hop ombord i vores verden af togbaner og se dit barns fantasi og kreativitet tage fart. Gå på opdagelse i udvalget og find det rette udstyr allerede i dag!