365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Togbaner

Legetøjstog er virkelig underholdende. Det bliver dog endnu sjovere med din helt egen togbane. Her hos BR har vi samlet alverdens udstyr til togbaner. Der er alt, du skal bruge. Gå på opdagelse i vores forunderlige verden af togbaner her på siden.

 

Togbaner

Hvem kan bygge den sejeste togbane? Ofte starter det ud med en lille rund ring, hvor der kan køre et enkelt tog. Men når børnene først har fået smag for det, kan der hurtigt tilføjes landskab, broer, veje og stationer, så togbanen danner sit helt eget spændende univers.

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af togbaner, så der er rig mulighed for at danne en bane helt efter børnenes vildeste fantasi. Er dit barn også fascineret af de mange forskellige tog - alt lige fra damplokomotiver til lyntog? Med BR’s store udvalg kan dit barn bygge sit helt eget univers med inspiration fra den virkelige verden. 

Legetøjstogbaner til børn

Det er spændende, når der kommer et rigtigt tog kørende forbi, og når første bommene er gået ned, kan det være svært at vente på. Med en togbane kan dit barn selv bestemme, hvor ofte toget skal gå, hvor mange togvogne der skal køre på banen, og hvilket tog og togtilbehør der skal være en del af legen:

  • Alle aldre kan være med! Det bliver ikke mindre sjovt at sammensætte de sejeste togbaner, selvom du er voksen
  • Dit barns fantasi bliver udfordret ved hjælp af de mange sammensætningsmuligheder 
  • Legen stopper aldrig! Der er altid mulighed for at udvide 

Elektrisk togbane med lyd

Mangler dit barn nyt legetøj? Så er et legetøjstog og togbaner altid en god idé! Du kan introducere dit barn for legen allerede i en tidlig alder, og så kan der ellers bygges videre på det i takt med, at barnet bliver ældre. Husk at være opmærksom på, hvilken aldersgruppe togsættet passer til, da nogle sæt godt kan indeholde små dele. 

Der er ingen tvivl om, at der er sikret mange timers underholdning med det helt rette togsæt! Børneværelset eller stuen kan fyldes op med flotte landskaber, togskinner med sjove sving og alverdens legetøjstog. Gå på opdagelse i udvalget og find det rette udstyr allerede i dag.