365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sangbøger

Sjove sangbøger med de populære børnesange er den direkte vej til at skabe hyggelige stunder fyldt med nærvær sammen med dit barn. Ikke nok med at musik, sang og rytmik udvikler dit barns sproglige forståelse og ordforråd, så skaber leg med sproget også masser af glæde hos børn. Tag et kig her på siden og find en god sangbog til børn hos BR!

Sangbøger til børn i alle aldre

Hvilken sang skal vi synge nu? De fleste børn er glade for sangbøger med rim, remser og spændende illustrationer, fordi det bliver til en leg at huske de mange sjove rim og remser - og vælge den næste sang, som I skal synge sammen.  

Du kan måske stadig huske sangene fra din gamle børnesangbog, som du selv sang sammen med dine forældre, da du voksede op. De klassiske børnesange har en stor betydning for børn i alle aldre, på samme måde som dit barns yndlings godnathistorie eller børnefilm også kan spille en stor rolle i dit barns udvikling. Derudover er sanglege en god aktivitet, som du kan lave med dine børn alle steder – du kan bare tage en børnesangbog med under armen. 

 

De bedste sangbøger til små børn

Her hos BR finder du sangbøger til børn i alle aldre – også til de helt små. Du har måske opdaget, at sang og musik fanger selv helt små børns opmærksomhed. Langt de fleste små børn synes, det er sjovt at synge og lege med ord, og det skaber et fællesskab, når hele familien samles om børnebøger fyldt med sange. Sang og leg med ord spiller generelt en stor rolle i dit barns udvikling, og en sangbog til små børn kan både bidrage til at skabe fokus og øge dit barns koncentrationsevne.

 

Find en sangbog til børn med sjove illustrationer hos BR!

Når du synger og leger med dit barn, så kan I samtidig gå på opdagelse i de søde, sjove og velkendte illustrationer og billeder, der gemmer sig i sangbogen. Billederne passer nemlig til den sang, I netop er i gang med at synge og tale om.  

En sangbog til børn er en god måde at lære de velkendte børnesange, som dit barn kan tage med sig resten af livet, og få en større forståelse for sammenhængen mellem ordene og billederne på siderne.   

Du finder også andre sjove aktivitetsbøger til dit barn her på siden, der nemt kan samle hele familien.