365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Aktivitetsbøger og opgavebøger

Er der noget bedre end aktivitetsbøger med side efter side fyldt med sjove og udfordrende opgaver, der skal løses? Du finder massevis af opgaver, der kombinerer leg og læring på bedste vis. Her på siden kan du finde en underholdende aktivitets- eller opgavebog, som helt sikkert vil blive dit barns følgesvend og give anledning til timevis af sjov.

Leg og læring med en opgavebog til børn

I aktivitetsbøger fra BR finder du side efter side fyldt med sjove opgaver og aktiviteter. Alt afhængigt af dit valg af opgavebog, så finder du blandt andet tælleopgaver, kreative opgaver, hvor barnet skal i gang med at tegne og male, små fortællinger, klippeopgaver og meget, meget mere! I en opgavebog til børn er leg og læring forenet, så den lille opgaveløser får timevis af sjov, mens han eller hun arbejder for at løse de både udfordrende og underholdende opgaver.

 

En rolig stund med fordybelse og kreativitet

I en travl hverdag er det skønt at tage en pause til ro og fordybelse. Alt fra perler og plader, syning og strik og hobbymaling kan bruges i en rolig pause, men søger du noget lærerigt og udfordrende til en lille opgaveløser, så er en aktivitetsbog et sikkert hit! Det er altid en hyggelig aktivitet at hjælpe hinanden med at løse sjove opgaver. Derfor er den også oplagt at tage med på ferien eller weekendturen i sommerhus. Pak den i en børnekuffert og husk blyanter og farveblyanter. Så er aktivitetsbogen lige til at tage med på strandturen eller ud i haven.

 

Find aktivitetsbøger og opgavebøger hos BR

Med en opgavebog til børn er der timevis af sjov at hente! Hos BR kan du finde et stort udvalg af både aktivitetsbøger og opgavebøger med forskellige typer opgaver. De mange typer opgaver og aktiviteter gør aktivitetsbøger sjove for børn i flere aldre. Du kan få en opgavebog til børn med alle de kendte figurer fra tegnefilm. I udvalget er der blandt andet Find Holger bøger, Gurli Gris og mange flere, så hjælp alle vennerne med at løse opgaverne og brug aktivitetsbogen til timevis af sjov, leg og læring.