365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Aktivitetsbøger og opgavebøger

Elsker dit barn aktivitetsbøger med side efter side fyldt med sjove og udfordrende opgaver, der kombinerer leg og læring? På BR.dk finder du en sjov aktivitetsbog eller opgavebog til børn.

Leg og læring med en opgavebog til børn

I aktivitetsbøger fra BR.dk finder du side efter side fyldt med sjove opgaver og aktiviteter. Alt afhængigt af dit valg af opgavebog, finder du blandt andet tælleopgaver, kreative opgaver, hvor barnet skal i gang med at tegne og male, små fortællinger, klippeopgaver og meget, meget mere!

  • Hjælper med at styrke problemløsning
  • Stimulerer barnets kreativitet og fantasi
  • Kan styrke koncentrationsevnen


I en opgavebog til børn er leg og læring forenet, så den lille opgaveløser får timevis af sjov, mens han eller hun arbejder på at løse de både udfordrende og underholdende opgaver. Vi har noget for enhver smag og problemknuser, så kig jer rundt omkring i vores udvalg.

 

En aktivitetsbog eller opgavebog til ethvert barn

I vores udvalg af aktivitetsbøger til børn finder du masser af forskellige typer af opgaver. En klistermærkebog er blevet særdeles populær. Her kan dit barn sætte klistermærker i bogen og lave sin egen historie ved brug af klistermærkerne.

Vi har også opgavebøger, hvor barnet skal finde vej gennem labyrinten, løse en sudoku og finde svaret på udfordrende matematik gåder. Vi har en aktivitetsbog til dit barn, og du finder også opgaver til børn i flere aldersgrupper.

 

Aktivitetsbog til en rolig stund med fordybelse og kreativitet

I en travl hverdag er det skønt at tage en pause til ro og fordybelse. Alt fra perler og plader, syning og strik og hobbymaling kan bruges i en rolig pause, men søger du noget lærerigt og udfordrende til en lille opgaveløser, så er en aktivitetsbog et sikkert hit!

Det er altid en hyggelig aktivitet at hjælpe hinanden med at løse sjove opgaver. Derfor er den også oplagt at tage med på ferien eller weekendturen i sommerhus. Pak den i en børnekuffert og husk blyanter og farveblyanter. Så er aktivitetsbogen lige til at tage med på strandturen eller ud i haven.

 

Find aktivitetsbøger og opgavebøger på BR.dk

Med en opgavebog til børn er der timevis af sjov at hente! På BR.dk finder du et stort udvalg af både aktivitetsbøger og opgavebøger med forskellige typer opgaver. De mange typer opgaver og aktiviteter gør aktivitetsbøger sjove for børn i flere aldre.

Du kan få en opgavebog til børn med alle de kendte figurer fra tegnefilm. I udvalget er der blandt andet Find Holger bøger, Gurli Gris og mange flere, så hjælp alle vennerne med at løse opgaverne og brug aktivitetsbogen til timevis af sjov, leg og læring. Vi har også masser af andre børnebøger på BR.dk.