365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gurli Gris bøger

Det er nok de færreste forældre til småbørn, der ikke kender til den søde Gurli Gris og hendes familie og venner. Den populære tegnefilmserie har kørt i adskillige sæsoner, og nu findes der også Gurli Gris-bøger i hobetal, der er perfekte til aftenens godnatlæsning. Se det store udvalg her på siden og find en skøn Gurli Gris-bog hos BR!

Nærvær og underholdning med børnenes favoritgris

Gurli Gris er svær ikke at holde af, og børnebøger med Gurli Gris inviterer barnet med ind i et univers med masser af velkendte hverdagsøjeblikke, leg og lærerige stunder. Bøgerne er skabt med inspiration fra de mange tegnefilm med Gurli Gris, der kører som TV-serie. Her er Gurli Gris, Mor Gris, Far Gris og lillebror Gustav Gris de hjertelige karakterer, som de fleste børn er vilde med.  

Bøgernes tegninger er flotte og farverige, og der er masser af humor, der giver både børn og voksne et godt grin eller et smil på læben før sengetid.

 

Suveræn godnatlæsning for de allermindste

Gurli Gris-bøger er et hit hos de mindste børn. Historierne er korte, og der er nok bøger at vælge imellem, selvom dit barn sikkert hurtigt finder sine personlige favoritter, der vil blive læst igen og igen. Gurli Gris-bøger sender barnet trygt til ro, og det er skønt med en hyggestund før sengetid, hvor I rigtig kan komme ned i gear og nyde hinandens selskab, før dagen er forbi.

 

Find en Gurli Gris-bog med lyd hos BR

Hos BR byder udvalget af Gurli Gris-bøger ikke kun på klassiske historiebøger til godnatlæsning, for der er også sjove bøger med lys om den lille gris. En Gurli Gris-bog med lyd vil vække stor begejstring blandt de fleste små Gurli Gris-fans. Lydbøgerne er bøger med knapper, der kan trykkes på – til sjov for familiens mindste. Det interaktive element kombineret med de gode historier kan beskæftige ungerne i timevis, og her er garanti for underholdning, der er svær at slippe igen. 

Er Gurli Gris-universet i høj kurs hjemme hos jer, så er Gurli Gris-bøger et uundværlige i bogreolen på børneværelset. Vælg én, to eller flere af de gode Gurli Gris-bøger og glæd dig til fantastiske stunder med højtlæsning for de yngste.