365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gurli Gris bøger

Der findes Gurli Gris bøger i hobetal, der er perfekte til aftenens godnatlæsning. Se det store udvalg her på siden og find en skøn Gurli Gris bog på BR.dk!

Nærvær og underholdning med børnenes favoritgris

Gurli Gris er svær ikke at holde af, og børnebøger med Gurli Gris inviterer barnet med ind i et univers med masser af velkendte hverdagsøjeblikke, leg og lærerige stunder. I Gurli Gris bøger lærer dit barn bl.a. om:

  • Hvorfor familie er vigtig
  • Hvorfor vi skal behandle hinanden ordentligt
  • Hvordan vi skaber gode venskaber


Bøgerne er skabt med inspiration fra de mange tegnefilm med Gurli Gris, der kører som TV-serie. Her er Gurli Gris, Mor Gris, Far Gris og lillebror Gustav Gris de hjertelige karakterer, som de fleste børn er vilde med.  

Bøgernes tegninger er flotte og farverige, og der er masser af humor, der giver både børn og voksne et godt grin eller et smil på læben før sengetid eller i en rolig stund efter en hektisk dag. Med en Gurli Gris bog er der både læring og underholdning på hver side.

 

Gurli Gris bøger er suveræn godnatlæsning for de allermindste

Gurli Gris bøger er et hit hos de mindste børn. Historierne er hyggelige og lærerige, og der er nok bøger at vælge imellem, selvom dit barn sikkert hurtigt finder sine personlige favoritter, der vil blive læst igen og igen.

Gurli Gris bøger er korte, og de er derfor gode som godnathistorier. Gurli Gris bøger sender barnet trygt til ro, og det er skønt med en hyggestund før sengetid, hvor I rigtig kan komme ned i gear og nyde hinandens selskab, før dagen er forbi.

 

Sjov med en Gurli Gris bog med lyd

På BR.dk byder udvalget af Gurli Gris bøger ikke kun på klassiske godnathistorier, for der er også sjove bøger med lyd om den lille gris. En Gurli Gris bog med lyd vil vække stor begejstring blandt de fleste små Gurli Gris-fans.

Lydbøgerne er bøger med knapper, der kan trykkes på – til sjov for familiens mindste. Det interaktive element kombineret med de gode historier kan beskæftige ungerne i timevis, og her er garanti for underholdning, der er svær at slippe igen.

 

Læs en sjov Gurli Gris bog fra BR.dk

Er Gurli Gris-universet i høj kurs hjemme hos jer, så er Gurli Gris bøger et uundværlige i bogreolen på børneværelset. Vælg én, to eller flere af de gode Gurli Gris bøger og glæd dig til fantastiske stunder med højtlæsning for de yngste.

På BR.dk finder du også masser af sjovt Gurli Gris legetøj, hvis den lyserøde gris hitter hos dine børn. Så kan dit barn nemt være en del af Gurli Gris-familien og være med, når de lyserøde grise skal på eventyr.