365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnebøger med lyd

Når familiens mindste skal introduceres til bøger, så er bøger med lyd et rigtig godt valg. De spændende lyde kan nemlig nemt fange interessen og vække en nysgerrighed hos barnet. Her på siden har vi samlet alle vores børnebøger med lyd, så tag et kig på siden og find en skøn bog med lyd til junior.

Bøger med lyd øger barnets nysgerrighed

Vil du gerne til at introducere dit barn til børnebøger? Hvad er så bedre til at pirre nysgerrigheden end en bog med lyd til børn? Hos BR har vi bøger til enhver alder, og hos de mindste hitter særligt billedbøger og børnebøger med sjove lyde. Vores bøger med lyd er fyldt med flotte billeder i alle regnbuens farver, der fanger det lille barns interesse. Mange af vores børnebøger med lyd fungerer også som pegebøger, der udfordrer og øger barnets ordforråd. Lydbøgerne er enormt lærerige, fordi figuren også kan sættes sammen med en lyd, som giver en endnu bedre forståelse for figuren og det nye ord.

 

Lær verdens dyr at kende med bøger med dyrelyde

Det er ingen hemmelighed, at dyrenavne ofte er nogle af barnets første ord, og det er der ikke noget at sige til. Dyr nævnes nemlig i alverdens sangbøger, og de optræder også ofte i tegnefilm for børn. Bøger med dyrelyde er derfor et populært valg, hvis du vil stimulere sanserne samtidig.  

Hør løven brøle, hanen gale ”ky-ke-li-kyyy” eller kattens “miav”, og se den lille blive begejstret og opslugt af lydene og de fine dyr. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at barnet snart lærer en masse nye dyrenavne med en børnebog med dyrelyde fra BR!

 

Bøger med lyd til børn giver hyggelige og nærværende stunder

Hverdagen med børn kan nemt komme til at gå hurtigt, for meget skal gøres, og der er ofte fart på. Børnebøger med lyd er fantastiske til at tage en lille pause fyldt med nærvær, hvor barnet samtidig udvikler sit ordforråd og kendskab til forskellige lyde. Det vil helt sikkert komme barnet til gode, at det har haft mange hyggelige stunder omkring læsningen med mor og far.  

Gå på opdagelse i udvalget af børnebøger med lyd her på siden og find den næste favoritbog til familiens mindste fra BR.