365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Billedbøger

Billedbøger er letlæselige bøger med flotte billeder. En billedbog til børn er sjov, lærerig og udviklende. På BR.dk finder du billedbøger og pegebøger, som vil falde i dit barns smag.

Lærerige billedbøger og pegebøger til de mindste

Billedbøger er skønne til børn, som er i gang med at lære at læse, for de mange billeder hjælper med at fortælle og understrege historiens forløb. De flotte billeder på siderne gør det også til en sjovere oplevelse at lære at læse, da historien opleves langt bedre, når der er fine billeder på siderne.

Det kan være en god øvelse for barnet at få læst historien højt af mor eller far, imens det følger med på billederne og ser historien udspille sig på siderne. Billederne giver også et godt grundlag for, at den lille kan udvikle sin fantasi. Det er en effektiv og sjov måde at lære på, fordi børnene kan se figurer og motiver visuelt for sig på siderne.

 

Slap af med en billedbog eller pegebog

Det er hyggeligt at sidde med sit barn og læse en god bog. Nogle gange kan det dog være svært at sidde stille og lytter. Her kan en god billed- eller pegebog være perfekt. Ved disse bøger kan barnet nemlig bedre følge med i historien gennem smukke og farverige billeder.

Samtidig er en pegebog et godt valg til dig, der gerne vil lære dit barn at koble ord til billeder. Måske skal dit barn lære, hvordan en ko ser ud? Så kan du spørge dit barn, om han eller hun kan finde en ko på en af siderne i bogen.

 

En letlæselig eller udfordrende billedbog til børn

På BR.dk har vi børnebøger til alle aldre og læseniveauer. En billedbog til børn kan ved første indtryk godt lyde som bøger til de allermindste, men faktisk er billedbøger velegnet til børn i flere aldre. På BR.dk finder du billed- og pegebøger i forskellige temaer:

  • Seje redningskøretøjer
  • Søde bondegårdsdyr
  • Den fantastiske menneskekrop


Billedbøger kombineres ofte med sansebøger og pegebøger til de mindste, men en billedbog til de lidt ældre børn kan også være de udfordrede Find Holger-bøger. Her skal barnet finde den lille Holger, der gemmer sig i sine omgivelser - en sand klassiker, som er elsket af mange børn.

 

Stort udvalg af gode billedbøger på BR.dk

Der er intet som en hyggelig stund med dit barn og en god billedbog - uanset om det er godnatlæsning eller I tager en lille nærværende pause i hverdagen med højtlæsning.

På BR.dk har vi et bredt udvalg af spændende billedbøger til børn i alle aldre, som bare venter på at flytte ind på børneværelset. Gå på opdagelse i udvalget og sæt gang i læsningen på BR.dk!