365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Billedbøger

Billedbøger er letlæselige bøger fyldt med flotte billeder, og de er elsket af børn i alle aldre. En billedbog til børn er både sjov, lærerig og udviklende, og hos BR finder du et stort udvalg af billedbøger, som uden tvivl vil falde i dit barns smag. Tag et kig på siden og find den næste favoritbog fra BR!

Lærerige billedbøger til de mindste

Billedbøger er skønne til børn, som er i gang med at lære at læse, for her hjælper de mange billeder til at fortælle og understrege historiens forløb. De flotte billeder på siderne gør det også til en sjovere oplevelse at lære at læse, da historien opleves langt bedre, når der er fine billeder på siderne.  

Det kan være en rigtig god øvelse for barnet at få læst historien højt af mor eller far alt imens det følger med på billederne og ser historien udspille sig på siderne. Billederne giver samtidig også et godt grundlag for, at den lille kan udvikle sin fantasi. Det er altså en effektiv og sjov måde at lære på, fordi børnene kan se figurer og motiver visuelt for sig på siderne.

 

En letlæselig eller udfordrende billedbog til børn

Hos BR har vi børnebøger til alle aldre og læseniveauer. En billedbog til børn kan ved første indtryk godt lyde som bøger til de allermindste, men faktisk er billedbøger velegnet til børn i flere aldre. Billedbøger kombineres ofte med sansebøger og pegebøger til de mindste, men en billedbog til de lidt ældre børn kan også være de udfordrede Find Holger-bøger. Her skal barnet finde den lille Holger-figur, der gemmer sig i sine omgivelser - en sand klassiker, som er elsket af mange børn.

 

Stort udvalg af gode billedbøger hos BR

Der er intet som en hyggelig stund med dit barn og en god billedbog - uanset om det er godnatlæsning eller I tager en lille nærværende pause i hverdagen med højtlæsning. Hos BR har vi et bredt udvalg af spændende billedbøger til børn i alle aldre, som bare venter på at flytte ind på børneværelset. Gå på opdagelse i udvalget og sæt gang i læsningen hos BR!