365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Find Holger bøger

Mange af os husker helt sikkert Find Holger fra vores barndom, og serien af Find Holger-bøger er da også en tidløs klassiker for børn og barnlige sjæle, der elsker en god udfordring. Gå på opdagelse blandt de mange bøger i serien her og bestil nye Find Holger-bøger hjem i dag.

Sammen om at finde Holger

Find Holger er alletiders serie af børnebøger for børn i børnehave- og skolealderen, og bøgerne byder på gemmeleg med mange forskellige sværhedsgrader. På nogle sider spottes Holger nemt, mens det på andre sider er nærmest umuligt at finde Holgers gemmested. Nogle gange skal der bruges meget tid på at spotte Holger – og måske en fælles indsats fra kammeraterne eller familien imellem – før alle de mange versioner af den gode Holger er fundet.

 

Find Holger – timevis af lærerig underholdning

Find Holger-bøgerne er suveræn underholdning og herligt tidsfordriv, der fremmer evnen til at koncentrere sig og have øje for de små detaljer. Der går hurtigt konkurrence i, hvem der finder Holger først, og selvom bøgerne er bladret igennem flere gange, så er det hurtigt at glemme, hvor det nu lige var, at Holger befandt sig – og så kan jagten på Holger indledes på ny!  

Serien med Find Holger er aktivitetsbøger, der bliver ved med at give, og det er skønt at se, hvordan både små og store kan få glæde af bøgerne, der kan gå i arv og skabe masser af begejstring gennem generationer.

 

Klassiske findebøger, som du husker dem fra barndommen 

Hvor mange af os har mon selv brugt timevis på at jagte netop den stribeglade Holger med brillerne? Nu kan du give glæden videre til et barn, du holder af, ved at forære en eller flere Find Holger-bøger som en særlig gave. Find Holger-bøger går aldrig af mode, og der er nærmest altid en udgave af Find Holger på lager, som du og ungerne ikke har prøvet endnu. 

Hvilken en skal mon være jeres næste? Vælg blandt de mange forskellige Find Holger-bøger her på siden og begynd allerede nu at glæde dig til mange gode stunder med øjnene rettet koncentreret mod bogen på jagt efter fantastiske Holger.