365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Pige der laver perleplader BR.dk
Pige der laver perleplader BR.dk

Perler og perleplader

Den store verden af perler byder på et væld af muligheder! Perler kan både være underholdende og kræve stor koncentration. Skal der designes en smuk perlekæde til mor, eller skal far forkæles med et kunstværk lavet af perler? Se vores udvalg af perler her!

Populære mærker

Idéer til perleplader

Det er sjovt at lave perleplader og du kan lave de flotteste ting! Har du brug for idéer til, hvilke perleplade motiver, du skal lave? Så se med i guiden her - Vi giver gode idéer og lærer dig at lave alt fra ispinde til blomsterbukketter og blæksprutter. 

Perler til kreative projekter

Perler er en glimrende aktivitet, når fordybning og finmotorik skal være i højsædet. Kreativ leg med perler er et sikkert hit hos mange børn og kan både være sjovt og udfordrende, særligt for de mindste, der lærer en masse under aktiviteten. Perler findes i alverdens former og farver – både som smykkeperler til flotte lav-selv-smykker, vandperler der giver et anderledes udtryk på perlepladerne og diamond art, hvor der kan skabes de fineste motiver.

De fleste børn er vokset op med at lave perleplader med strygeperler. Spændingen, når dit barn starter med at vælge det motiv, der skal skabes i dag - hvad end der er tale om en pink elefant eller en blomst i alle regnbuens farver. Dernæst venter en masse fordybelse og hyggelige timer, hvor alle kan komme ned i gear, imens perlerne bliver lagt én efter én. Når kunstværket endelig er færdigt, er der intet bedre end at se dit barns stolte ansigt, når perlerne er strøget og klar til at pynte i hjemmet.

 

Lav flotte motiver af farverige perler

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til perleprojekter. Hvad med at lave en sej dyrefigur til en kommende søskende eller en god legekammerat, som kan pynte på ethvert børneværelse? Eller kreere fint julepynt til mor eller moster? Morfar og mormor har helt sikkert også brug for en fin pynteting på reolen eller i vindueskarmen!

Med masser af perler og forskellige perleplade motiver ved hånden er der ingen grænser for hvilke kreative ting, dit barn kan producere. Gør det eksempelvis til en hyggelig aktivitet, I kan lave sammen på en regnfuld dag, hvor der er tid til kreative processer og fordybelse. Hvad end dit barn er vild med biler, Disney-figurer, bamser, dinosaurer eller noget helt andet, finder du perler til formålet på BR.dk.

 

Find jeres favorit perler på BR.dk

Kom med ind i en kreativ verden fyldt med fordybelse, og lad dig inspirere af vores kæmpe udvalg af perler. Her finder du alt lige fra poser med perler til æsker med perler, perlesæt, små og store perler, farverige perler, træperler, perler med bogstaver, plastikperler og meget mere. Er der brug for opbevaring af perlerne i det kreative værksted, så finder du også perleopbevaring i udvalget her på siden.

Perler er både for store og små, der kan have lyst til at udfolde sig kreativt. Og med de uendelige kombinationsmuligheder, findes der ingen grænser for, hvad du eller dit barn kan udrette. Bliv klar til mange timers god underholdning med dit barn og bestil jeres favoritperler hjem allerede i dag.