365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Pige der laver perleplader BR.dk
Pige der laver perleplader BR.dk

Perler & perleplader

Perler kan både være underholdende og kræve stor koncentration. Skal der designes en smuk perlekæde til mor, eller skal far forkæles med et kunstværk lavet af perler? Perler giver dit barn mulighed for at være kreativ på mange måder. Se vores udvalg af perler og plader her!

POPULÆRE MÆRKER

Idéer til perleplader

Det er sjovt at lave perleplader og du kan lave de flotteste ting! Har du brug for idéer til, hvilke perleplade motiver, du skal lave? Så se med i guiden her - Vi giver gode idéer og lærer dig at lave alt fra ispinde til blomsterbukketter og blæksprutter. 

Giv jer i kast med kreative perleprojekter

Perler er en glimrende aktivitet, når fordybning og finmotorik skal være i højsædet. Leg med perler og perleplader et sikkert hit hos mange børn, og kan både være sjovt og udfordrende, særligt for de mindste, der lærer en masse under aktiviteten.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til perleprojekter. Hvad med at lave en sej dyrefigur til en kommende søskende eller en god ven, som kan pynte på ethvert børneværelse? Eller kreere fint julepynt til mor eller moster? Morfar og mormor har helt sikkert også brug for en fin pynteting på reolen.

Med masser af perler og perleplader ved hånden er der ingen grænser for hvilke kreative ting, dit barn kan producere på eksempelvis en regnfuld dag, hvor der er tid til kreative processer og fordybelse. Hvad enten dit barn er vild med biler, Disney-figurer, bamser, dinosaurer eller noget helt andet, finder du perler til formålet hos BR.

Perler, perleplader, aktivitetsæsker m.m.

Hos BR finder du mange forskellige typer af perler. Vi har blandt andet Hama perler, samt Plus perler og perlesæts fra Aquabeds. Du finder alt lige fra poser med perler til æsker med perler, perlesæt, små og store perler, farverige perler, dyreperler, perler med bogstaver, aktivitetsæsker og meget mere.
Er der brug for opbevaring af perlerne i det kreative værksted, så er opbevaringsbokse også en del af vores udvalg med og uden perler.

Se vores superflotte perler og tilbehør, der kan bruges til de kreative projekter lige her på siden.

Et stort sortiment af kreative hobbyartikler på BR

Kom med ind i en kreativ verden fyldt med fordybelse, og lad dig inspirere af vores fine udvalg. Perler og perleplader er både for store og små, der kan have lyst til at udfolde sig kreativt. Og med de uendelige kombinationsmuligheder, findes der ingen grænser for, hvad du eller dit barn kan udrette.

Er det dog ikke leg med perler på perleplader, dit barn synes er den sjoveste, kreative aktivitet, så byder BR jer også ind i en legeverden med alverdens andre kreative hobbyartikler. Se eksempelvis vores kreakasser eller vores udvalg indenfor tusser, farveblyanter og hobbymaling.

Bliv klar til mange timers god underholdning med dit barn og bestil de kreative hobbyartikler hjem i dag. Grib legen med Klub BR – vi er eksperter i at gøre børn glade.