365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skab flotte kreationer med Aquabeads

Gennem mere end 15 år har børnene kunne skabe og udvikle flotte, unikke kreationer med Aquabeads, og samtidig understøtte deres udvikling med koncentration, motorik og kreativitet. Perlerne til børn fra fire år og de klistrer sammen på magisk vis blot ved at sprøjte vand på dem. De opfylder alle sikkerhedskrav for legetøj til børn.

Aquabeads – vær kreativ med magiske perler 

Du kender det helt sikkert. Koncentrationen, der skal til, når de almindelige perler skal lægges på perleplader, og dit barn skal balancere det færdige resultat hen til mor eller far med fuldt fokus, så kreationen kan stryges – og først der, kan du ånde lettet op! 

Med Aquabeads har det aldrig været nemmere at lave smukke perlekreationer. Der skal bare sprøjtes vand på det færdige kunstværk, så hænger perlerne sammen. Helt uden strygejern.   

Med andre ord er Aquabeads altså vandperler, som er utrolig nemme at arbejde med, og hos BR har vi samlet et bredt udvalg af æsker, som giver dig mulighed for at lave forskellige motiver.  

Kom godt i gang med Aquabeads-perler 

Det smarte ved Aquabeads-perler er, at du ikke behøver at bekymre dig om at efterlade dine børn ved bordet med netop disse perler. Når der hverken er behov for opvarmning eller strygejern, kan du med fordel udstyre børnene med en sprayflaske med vand, og så kan de lynhurtigt selv lære at sætte prikken over i’et på deres kunstværker.  

Med Aquabeads er mulighederne uendelige, og når dit barn først er blevet en haj til det, kan I kaste jer ud i de sejeste 3D-kreationer, som også kan skabes med Aquabeads-perler.  

Slip kreativiteten løs 

Aquabeads er et japansk påfund, som har været et hit siden 2004. I æskerne, som du finder hos BR, kan du både få temaer som Frost, Safari og Disney-prinsesser, alt efter hvad du er til. Vi anbefaler, at du kickstarter kreativiteten med et begyndersæt, som giver dig alt, hvad du skal bruge. Hele familien – både store og små – kan samles om bordet til kreativ leg med Aquabeads, og i vores brede udvalg af æsker er vi helt sikre på, at der findes et tema, der falder i smag.