365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Diamond art

Kender du en lille en, der elsker at være kreativ med perler? Så vil Diamond Art uden tvivl være et sikkert hit. Her på siden kan du blive klogere på Diamond Art og opleve de mange produkter til børn. Mulighederne er uendelige, så vi har gjort det let at komme i gang for både nybegyndere og øvede.

Hvad er Diamond Painting? 

Diamond Art – også kaldet Diamond Painting – kan bedst forklares som en kombination mellem traditionelle perleplader og paint-by-numbers-teknik, som du og dit barn nok bedst kender fra paint-by-numbers-malebøger. Motivet er forudbestemt, og målet er at få placeret de små, farvede diamanter helt rigtigt på pladen, så de til sidst danner det valgte motiv. Det er selvfølgelig også muligt at freestyle og eksperimentere med farverne, og på den måde stimulerer Diamond Art barnets fantasi samtidig med, at finmotorik og fortrolighed med sammensætning af farver styrkes. 

 

Den traditionelle perleplade taget til et nyt niveau 

Det er altid hyggeligt at være kreativ med perler, men trænger I til lidt mere variation og udfordring, så er Diamond Painting til børn et sjovt alternativ. Det kræver præcision og koncentration at arbejde med Diamond Art, der derfor er tiltænkt de lidt større børn, og barnet kan vælge imellem mange forskellige motiver i varierende sværhedsgrad. Diamond Art er utroligt detaljerigt, og det er fantastisk at se det færdige motiv, der nærmest kommer til live takket være det unikke spil mellem de enkelte diamantfarver. 

 

Køb Diamond Art til børn online hos BR.dk 

Diamond Art er alletiders aktivitet for hele familien at samles om, og selvom det er udfordrende at skabe sit helt eget Diamond Painting, så får aktiviteten jer alligevel helt ned i gear og giver plads til fordybelse og gode snakke. Det tager tid at arbejde med Diamond Art, og derfor er det oplagt at gå lidt til og fra projektet, indtil det endelige motiv er færdigt og klar til rigtig at blive nydt. Diamond Art er en vanedannende hobby, og har du først lavet ét ”maleri” med Diamond Art, får du hurtigt lyst til at kaste dig ud i at lave endnu et. Køb materialer til Diamond Art her, og glæd dig til snart at komme i gang i selskab med dit barn.