365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Smykkeperler

Smykkeperler er et sikkert hit hos de kreative børn, der også elsker at pynte sig. Med smykkeperler kan dine børn skabe lige de smykker, de går og drømmer om. Hos BR finder du mange forskellige smykkeperler, så du er sikker på at finde noget, der falder i lige dit barns smag.

DIY: Lav jeres egne smykker

En venindehalskæde til din bedste ven eller et par øreringe til din mor? Det er så hyggeligt at lave hjemmelavede smykker sammen. Find jeres yndlingsperler frem, og skabe jeres egne smukke og unikke designs. På BR.dk finder du et stort udvalg af farvelige smykkeperler og alt det, som I skal bruge til at lave DIY smykker. I guiden hjælper vi jer med, hvordan I nemt kan lave jeres egne smykker. 

Lad dit barn udfolde sig med smykkeperler

Er der en indre designer gemt i dit barn? Med smykkeperler kan dit barn finde sin indre stylist frem og designe sine egne, hjemmelavede perlesmykker. Blandt vores udvalg af smykkeperler finder du:

  • Perler til armbånd
  • Sæt til at lave armbånd og øreringe
  • Sæt til at lave hårpynt
  • Sæt med bogstavsperler samt tilhørende låse og snore

Uanset hvad familiens lille designer foretrækker at give sig i kast med, finder du med garanti et populært valg her. Vores sæt af smykkeperler er et godt valg, hvis det er første gang, dit barn skal lave sine egne smykker. Her er nemlig alt det, de dygtige designere har brug for. Lige fra perler til snor og låse.

Måske drømmer designeren om at lave sin egen hårpynt med flotte perler? Det kan også være, at designeren ønsker at lave et veninde-armbånd til sin bedste veninde? Der er ingen grænser for, hvad dit barn kan udrette, når først han eller hun giver sig i kast med at lave hjemmelavede smykker med perler.

Hyg jer med hjemmelavede smykkeperler

Hvis dine børn elsker at fordybe sig i perler og perleplader, vil de helt sikkert også elske at lave deres egne smykkeperler. Det kan bare noget særligt med hjemmelavet perlesmykker, hvor hvert enkelt smykke er helt unikt og designet udelukkende ud fra barnets fantasi.

Med et perlesmykkesæt er både du og dit barn hjulpet godt på vej mod kreative kreationer. Måske skal mormor forkæles med et særligt armbånd, der hver dag vil minde hende om kærligheden til sit barnebarn? Eller er det farmor, der ønsker sig en halskæde i gave. Lad den lille designer udfolde sig med at sætte bogstavsperler på snor til halskæden. Det kan være, at der skal stå ”jeg elsker dig”? Så er farmor garanteret en smuk halskæde, der fuldender hendes smykkeskrin. Tag et kig på vores spændende udvalg af farvestrålende smykkeperler og perlesmykkesæt, der gør det endnu sjovere at lege med perler.