365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Smykkesæt til børn

Lad BR hjælpe kreativiteten godt på vej! Her på siden finder du spændende smykkesæt, der indeholder alt det, som dine børn skal bruge til at lave deres helt egne, flotte smykker. Når børnene laver deres egne smykker, får de helt unikt resultat – og så er de sikret timevis af underholdning.

Smykkesæt til hjemmets små designere

Det er let og enkelt for dine børn at lave smykker, når de har et samlet smykkesæt lige ved hånden. Vores smykkesæt indeholder alt, hvad den spirende designer har brug for, når han eller hun skal skabe unikke kreationer. Blandt vores udvalg finder du både store perlesæt med perler, filt, ringe, spænder og meget mere, som den rutinerede designer kan give sig i kast med.

Er dit barn nybegynder indenfor DIY-smykker, finder du også mindre smykkesæt, der giver barnet en succesfuld start som kreativ stylist. Smykkesæt er en god måde for børnene at fordybe sig på og leve sig ind i legen. De får en god fornemmelse af processen bag at skabe noget selv – det giver dem en uvurderlig følelse af stolthed, når de pynter sig med deres helt eget smykke. Med vores smykkesæt vil dit barn lære at skabe sine egne, flotte kreationer. Det tager legen til et helt nyt niveau.