365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Smykkesæt til børn

Lad BR hjælpe kreativiteten godt på vej! Her på siden finder du spændende smykkesæt, der indeholder alt det, som dine børn skal bruge til at lave deres helt egne, flotte smykker. Når børnene laver deres egne smykker, får de helt unikt resultat – og så er de sikret timevis af underholdning.

DIY: Lav jeres egne smykker

En venindehalskæde til din bedste ven eller et par øreringe til din mor? Det er så hyggeligt at lave hjemmelavede smykker sammen. Find jeres yndlingsperler frem, og skabe jeres egne smukke og unikke designs. På BR.dk finder du et stort udvalg af farvelige smykkeperler og alt det, som I skal bruge til at lave DIY smykker. I guiden hjælper vi jer med, hvordan I nemt kan lave jeres egne smykker. 

Smykkesæt til hjemmets små designere

Har dit barn en indre smykkedesigner gemt indeni sig? Så har han eller hun nu muligheden for at designe sine egne smykker med et smykkesæt fra BR! Det er let og enkelt for dine børn at lave smykker, når de har et samlet smykkesæt lige ved hånden. Vores smykkesæt indeholder alt, hvad den spirende designer har brug for, når han eller hun skal skabe unikke kreationer. Blandt vores udvalg finder du både store perlesæt med perler, filt, ringe, smykkelåse, spænder og meget mere, som den rutinerede designer kan give sig i kast med. Smykkesæt er derfor ideelle som startsæt, hvis I derhjemme gerne vil have et bredt udvalg af perler og værktøj. Er dit barn nybegynder indenfor DIY-smykker, finder du også mindre smykkesæt, der giver barnet en succesfuld start som kreativ stylist.

Smykkesæt er en god måde for børnene at fordybe sig på og leve sig ind i legen. De får en god fornemmelse af processen bag at skabe noget selv – det giver dem en uvurderlig følelse af stolthed, når de pynter sig med deres helt eget smykke. Med vores smykkesæt vil dit barn lære at skabe sine egne, flotte kreationer. Det tager legen til et helt nyt niveau.

 

Giv en smukt, hjemmelavet smykke i gave

Selvom dit barn kan lære meget af processen bag at skabe et smykke, så er et hjemmelavet smykke også en fantastisk gaveidé til moster eller bedsteforældrene, der uden tvivl vil blive glad for en ny halskæde eller et nyt armbånd. Med et blandet smykkesæt kan barnet selv vælge snor og sætte perler på i den rækkefølge, hun eller han ønsker - så der er garanti for et unikt smykke, ingen andre har. Lad barnet give sit mesterværk i gave, og se stoltheden i dets øjne, når det smukke smykke pakkes ud af modtageren. Et hjemmelavet smykke er den perfekte gave til legekammeraten eller familiemedlemmet!

 

Køb dit næste smykkesæt på BR.dk

Hos BR finder du alt, hvad du skal bruge til at designe dine helt egne smykker. Udover vores fine smykkesæt, finder du også et udvalg af smykkeværktøj og fine smykkeperler, du og dit barn kan bruge til at kreere de smarteste lav-selv-smykker af.

Er smykkedesign dog ikke dit barns yndlings aktivitet, så har vi på BR.dk også samlet en masse andre spændende muligheder for at være kreativ derhjemme! Se vores store udvalg af hobbyartikler med blandt andet hobbymaling, perler og perleplader og syning og strik iblandt, der kan give ethvert barn lyst til at give sig i kast med kreative projekter. Tag legen til nye højder med Klub BR – Danmarks mest eventyrlige børneklub.