365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Find den perfekte dåbsgave

Få ideer til dåbsgave og find den bedste barnedåbsgave

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

Det er altid noget helt specielt, når en lille ny skal døbes eller navngives. Her fejrer man både ankomsten af et helt nyt menneske til verden samt det navn, de nybagte forældre har tildelt ham eller hende.

Det er en meget særlig dag, som naturligvis kræver en helt særlig barnedåbsgave. Derfor giver vi dig lige her en masse inspiration og ideer til dåbsgaver, som uden tvivl vil skabe stor glæde hos både mor, far og baby.

Populære mærker

Hvad giver man i dåbsgave?

Hvad end du som forælder er på udkig efter inspiration til ønsker til barnedåb, eller du som gæst er inviteret til den store fejringsdag, kan det virke som en uoverskuelig opgave at finde den perfekte barnedåbsgave – for hvad giver man egentlig i dåbsgave?

En væsentlig faktor, der er værd at tage i betragtning, er, hvor tæt du er på barnet. Det kan nemlig have indflydelse på dit budget, om du:

  • Er på jagt efter den helt store gave?
  • Ønsker at give en mindre ting for at vise din opmærksomhed og glæde på vegne af forældrene?


Uanset dit budget er det dog muligt at finde en rigtig god gave til barnedåb eller navngivningsfest. De fleste foretrækker at give en personlig gave, som barnet kan bruge i længere tid i takt med, at han eller hun bliver ældre.

Derfor kan du også sagtens give en gave, som barnet måske endnu ikke er helt gammelt nok til at bruge, men som han eller hun derimod kan have glæde af og skabe gode minder med i mange år fremover.

 

 

Gaver med fokus på aktivitet og læring

Ønsker du at give den lille ny en særlig gave, som tilmed er god for barnets indlæring? Så er et rigtig godt bud på en dåbsgave en skøn børnebog, som barnet kan læse i fællesskab med sine forældre, når han eller hun bliver lidt ældre.

For eksempel kan du på BR.dk finde ”Min første bog”-serierne fra Mit lille bibliotek, der med sider i kraftigt karton træner barnets finmotorik, mens han eller hun samtidig kan nyde de flotte og farverige billeder i bogen. Du finder også sanse-, pege- og børnebøger med lyd, der indbyder til leg og læring.

Giv en gave, der indbyder til aktivitet

En anden fantastisk gaveidé, der også har fokus på aktivitet og læring for barnet, er motoriklegetøj, som udfordrer barnet gennem leg og bevægelse.

Udforsk eksempelvis det store udvalg af tumlemøbler og legetøj fra bObles, som giver barnet timevis af sjov og udvikling. Du kan også hjælpe med at inspirere barnet til at lære at kravle med stimulerende legetøj fra Bright Starts.

Giv et minde for livet

Det kan også være, at du ønsker at give baby en gave, der er tænkt som et minde for livet. I den forbindelse kan man næsten ikke komme uden om barnets allerførste bamse eller tøjdyr, der ofte får en helt særlig plads i barnets hjerte.

Måske har forældrene allerede givet baby sin første bamse, men man kan ganske enkelt aldrig få for mange tøjdyr. Hvad med at give barnet en dejlig blød bamse, der altid vil minde dem om dig? På BR.dk kan du finde de mest plyssede bamser, som er perfekte til knus og kram.

Giv smukt trælegetøj

Du kan også vælge at give en barnedåbsgave i form af et særligt stykke trælegetøj, som både er sjovt at lege med og smukt at se på, så det kan stå fremme som et dekorativt element i børneværelset i mange år fremover.

Se for eksempel de søde trækdyr, de sjove stableklodser eller de fine legetøjstoge, som alle kan købes lige her på BR.dk. Af nogle få mærker kan blandt andet nævnes Spire og BRIO, som alle er dine garanter for holdbart trælegetøj i en fantastisk kvalitet.