365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Garager og parkeringshuse

Når der skal leges med biler, skal de selvfølgelig have et sted at holde. Hvad er bedre end en legetøjsgarage? Hos BR har vi samlet en masse forskellige legetøjs parkeringshuse. Der er garager i en masse forskellige størrelser, så der er plads til alle bilerne. Se udvalget her.

Populære mærker

Masser af sjov og leg med garagelegetøj

Det er ingen hemmelighed, at legetøjsbiler har det med at fascinere de fleste børn. Med hjul og høj fart er de rigtig sjove at køre med, men hvad så når de seje racerbiler skal holde en pause? Så skal de selvfølgelig parkeres inde i en garage eller i et parkeringshus! De store garager og parkeringshuse har masser af fine detaljer, der gør det muligt at køre rundt på snoede veje, indtil du finder en ledig parkeringsplads.

Parkeringshusene har flere etager, og på nogle af dem kan du hæve og sænke bilerne fra den ene etage til den anden. Garagelegetøj inviterer til timevis af sjove lege lige fra lege fyldt med action og høj fart til de mere rolige køreture i byen og retur i garagen.

Kør i et parkeringshus ligesom mor og far

Med et parkeringshus eller en legetøjsgarage er der lagt op til et hav af lege, og mange af legene bygger på jeres fælles oplevelser. Køreture til tanken for at fylde benzin på bilen og en tur i parkeringshuset på vej i storcentret er bare nogle af de lege, der nok pludselig dukker op hos dit barn, når der flytter garagelegetøj ind på børneværelset. Hvis legen skal føles endnu mere livagtig, så kan den hurtigt bredes ud ved at tilføje flere elementer i den. Brug et gulvtæppe med trafikmotiv som underlag, tilføj legetøjsfigurer, biler og lastbiler. Når børnene får lov til at bruge deres kreativitet i legen, så kan den pludselig blive langt større og sjovere.

 

Sæt gang i legen med et parkeringshus og legetøjsgarage

Uanset om dit barn er mest til de detaljerede parkeringshuse, seje garager, tankstationer eller brandstationer, så kan du finde det hos BR! Lad bilerne køre om kap til toppen af parkeringshuset, kør brandbiler og udrykningskøretøjer fra brandstationen i høj fart eller giv bilen en rens i en car wash. Det er kun fantasien, der sætter grænser med garagelegetøj.