365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Badeænder

En badeand er en lille, sød og sjov gummiand, som børnene kan lege med i vand. Skal badeanden ikke med i badekarret eller ind under bruseren, kan den også bruges som en sej samlefigur. Se udvalget af badeænder her på BR.dk, hvis du vil købe en gul badeand eller en badeand i et andet sjovt, dekorativt design.

Gør badetiden sjov med en badeand

Badetiden bliver bare lidt mere skæg og underholdende for børnene med badelegetøj. Badelegetøj kan først og fremmest stimulere børns fantasi og kreativitet, når de plasker rundt i det lune, skummende vand under bruseren, i badekarret eller badebassinet

Når børnene plasker, kaster og leger med en lille badeand, øver og træner de også deres motoriske færdigheder ved at bruge hænderne. Og så kan badelegetøj som badeænder også være med til, at børnene føler sig mere trygge og afslappede i vandet. Det gør, at badetiden kan være en positiv oplevelse for de mindste – især hvis de ikke er nogle vandhunde.

 

Brug badeænder som samlefigurer

Badeænder er dog ikke kun sjove i vandet. De kan også fungere som samlefigurer, fordi de fås i mange fantasifulde designs, som både børn og voksne elsker at samle på. Nogle af ænderne findes i par og vil uden tvivl skabe smil, når de står på børneværelset

Skal figurerne stå inde på børnenes værelser, er de oplagte at sætte på børnereolerne, hylderne og skrivebordene til børn. Og hvis ikke at badeænderne skal stå og pynte på værelserne, kan de sprede glæde som pynt for hele familien ude på badeværelset.

 

Køb en sjov og sød badeand på BR.dk

Leder du efter en ny badeand til badetiden eller samlingen? Tjek BR.dk’s brede udvalg af badeænder, som egner sig til sjov i vandet og pynt på hylderne. Badeænderne fås i forskellige farver og designs fra en klassisk gul badeand til en badeand forklædt som superhelt, prinsesse, rockstjerne, dyr og andre sjove temaer fra Lilalu.

Med mange designs at vælge mellem her på siden bør du let kunne finde en gummiand, som du og børnene synes, er skægge at lege med eller til at have stående fremme. Find den nye favorit til badet eller hylden her på BR.dk.