365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Oball

Oball producerer originale og sjove produkter, som er designet til at underholde de små børn, samtidig med at deres kreativitet og udvikling bliver inspireret. Oball fokuserer på at levere opfindsomme, interessante produkter, som er præget af et unikt design i flotte farver.

Oballs historie startede med et enkelt legetøjskoncept som blev så populært, at virksomheden udviklede et stort sortiment af legetøj, som er elsket af børn og forældre over hele verden. Med et sortiment, som rækker fra bolde til biler, påvirker Oball legen på en lærende og sjov måde.

Oballs kendetegn er især Oball classic og Oball rattle boldene. Begge produkter er vigtige elementer for motorisk-udvikling af især de mindste børn. Produkternes unikke designs inspirerer børnene til at lære at gribe, holde og kaste. Det er vigtig motorik- og sanselæring for alle babyer.

Oball teknologien, der er en patenteret gribeform i legetøjet, går igen i alle Oball produkter. Denne motoriske egenskab sikrer, at barnet let kan gribe og holde produktet.

I blandt Oballs sortiment finder du et bredt udvalg indenfor badelegetøj, sjove licenser I DISNEY og John Deere. Gældende for alle produkter er at de har Oballs patenterede gribefunktion integreret og barnet kan dermed let gribe, holde og lege med alle produkterne.