365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nusseklude

Med en nusseklud får dit barn en sød og blød ven, som holder dit barn med selskab. Den bløde ven er altid ved dit barns side, så barnet føler sig tryg ved sengetid. På BR.dk har vi et fint udvalg af forskellige søde nusse- og sutteklude, som kan blive dit barns nye bedste ven.

Populære mærker

Beroligende og hyggelig nusseklud

En sutteklud vil altid være et hit blandt de mindste, fordi den skaber tryghed, hygge og glæde. Den søde og bløde nusseklud hjælper din baby med at falde i søvn, hvilket gør puttetiden lidt nemmere. Når din baby sover, kan den bløde sutteklud blive nusset og krammet i stor stil, mens baby får ro til at drive væk i drømmeland. Det er også ofte et af de barndomsminder, som dit barn aldrig vil glemme, fordi den med stor sandsynlighed bliver dit barns trofaste følgesvend gennem barnets første par år.

 

Sutteklud - dit barns nye bedste ven

Den nye sutteklud bliver hurtigt dit barns nye bedste ven, når barnet skal sove, hvor den måske endda kan erstatte en af de mange bamser, som dit barn sikkert allerede har. Suttekluden giver dit barn en god følelse af sikkerhed og tryghed, og den kan blive nusset og krammet både i situationer, hvor dit barn er ked af det, eller når det er glad.

Mange af vores sutteklude på BR.dk fungerer både som en bamse og en sutteklud, så du får 2-i-1. Skal dit barns nusseklud have et hoved som en sød kanin, en venlig bjørn eller noget helt tredje? Se de mange forskellige sutteklude med bamsehoveder lige her på siden og udvælg dit barns nye bedste ven i dag. 

 

Sikker og tryg nusseklud for din baby 

Vores nusseklude på BR.dk er alle sikre for din baby at lege med og kramme. De mange forskellige søde og fine figurer opmuntrer din baby til en hyggelig krammer og sjov leg. Det er nemlig kun dit barns fantasi, som sætter grænserne for, hvad suttekluden kan bruges til. Når barnet bliver en smule ældre kan nussekluden måske endda komme med til te-selskab med de andre bamser og dukker, eller være med i legen med de øvrige figurer? Samtidig er de også nemme at vaske, så dit barn sjældent skal undvære sin bedste ven. På BR.dk finder du et bredt udvalg af søde nusse- og sutteklude, som du nemt og hurtigt kan bestille hjem allerede i dag.