365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sophie la girafe

Sophie la Girafe er et legetøjsmærke i et simpelt design og med et simpelt produktudvalg. Alligevel er der tale om et stærkt brand indenfor babybranchen, og det skyldes helt sikkert hovedperson - nemlig den karakteristiske giraf Sophie. Se vores udvalg af produkter fra Sophie la Girafe lige her.  

Et hit hos de allermindste 

Børn bliver præsenteret for babylegetøj stort set lige så snart, de kommer til verden. I starten er der ofte taler om uroer og aktivitetstæpper, hvor barnet kan ligge og kigge på de fine farver. Med tiden begynder dit barn at gribe fat i objekter, og når tænderne begynder at pible frem og gummerne begynder at klø, så er bidelegetøj et sikkert hit.  

Med Sophie la Girafe kan dit barns sanser stimuleres allerede omkring de 3 måneder, og giraffens søde udseende kan kun være til stor glæde.  

Bidelegetøj i simpelt design

Der er ingen tvivl om, at Sophie la Girafe er et populært valg. Dyrefigurer er sjældent til at tage fejl af, når vi snakker legetøj, der hitter blandt børn – og selvom Sophie la Girafe er en giraf og ikke flere forskellige dyr, har den stadig taget børnehjerter med storm.  

Udformningen er simpel, men designeren bag har tænkt over hver enkelt detalje. Sophie la Girafe stimulerer nemlig alle dit barns sanser: 

  • De mørke pletter på giraffen stimulerer babys syn. 
  • Pivelyden, når der trykkes let på giraffen, stimulerer babys hørelse. 
  • Den særlige og genkendelige duft stimulerer babys lugtesans.  
  • De bløde materialer dulmer de kløende gummer. 
  • Materialet er behageligt for dit barn at røre ved.  

 

Find legetøj fra Sophie la Girafe 

Tilbage i 1960’erne blev Sophie la Girafe et hit lige fra dag 1, og i dag – flere generationer senere – er det fortsat en sikker gaveidé til en baby, du har kær. Designet er det samme og produktionen i Frankrig ligeså. Firmaet har rundet over 50 mio. solgte figurer på verdensplan, skal du være den næste?  

Hos os finder du badelegetøj, bideringe og bidedyr, og vi er helt sikre på, at giraffen Sophie bliver dit barns bedste legekammerat.