365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fantastisk babyshower

Hold et fortryllende babyshower

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til babyshower

 

Skal du holde babyshower for din gode veninde? Overrask hende med den fineste fest og gør dagen uforglemmelig med alt fra balloner til søde hilsner. Gør festen til en leg og besøg BR eller BR.dk, hvor du kan finde alt der skal til for at gøre dagen helt fortryllende.

Besøg en af vores BR-butikker eller klik dig rundt på BR.dk for at se det fine udvalg af festartikler til babyshower. Så kan du nemlig blive helt klar til at holde babyshower for dig selv eller en af dine veninder eller et familiemedlem.

 

Babyshower regler

Selvom babyshower er en relativt ny ting i Danmark, er der mange, der følger den traditionelle form for babyshower, hvor den gravide bliver overrasket med et surprise party. Ofte er det veninder eller familie, der arrangerer et babyshower for kvinden, hvor det kun er kvinder, der kommer til festen

Men du behøver selvfølgelig ikke altid at følge normen! Du kan sagtens selv arrangere et babyshower og invitere dem, du har lyst til. Nogle gange er det også sjovt at lave et anderledes babyshower. Det er helt op til dig eller dem, der arrangerer festen.

I kan sagtens invitere, hvem I har lyst til, for det handler bare om at fejre, at et lille, nyt liv snart kommer til verdenen. Hold et brag af et babyshower for de personer, I har lyst til at invitere - om det er dig selv, venner eller familie, der står for at arrangere festen.

Babyshower gæstebog

Skab et uforglemmeligt babyshower! Er det ikke bare hyggeligt, at få gæsterne til at skrive en sød hilsen? Få dem til at skrive en lille hilsen på en ble! Det er helt perfekt til temaet, og det er hyggeligt at kigge tilbage på, når festen er forbi.

Pynt maden

Mums! Skal gæsterne forkæles med muffins, boller eller noget helt tredje? Så gør lidt ekstra ud af maden med det fineste pynt fra BR.dk. Du kan udforske vores udvalg af festartikler og finde det pynt, der passer perfekt til det fine babyshower!

Borddækning

Gør din fest til en leg. Dæk bordet med legetøj og fyld poserne med popcorn, så er legen og den gode stemning til jeres Babyshower sikret. Vi fører et stort udvalg af festartikler til borddækningen, så I kan skabe den helt rette stemning til det søde babyshower.

Babyshower dekoration

Mangler du de sidste detaljer, der skal til for at dekorere det fineste bord og skabe god stemning? Med de flotte guirlander og balloner fuldender du borddækningen, som skaber en hyggelig stemning til jeres babyshower!

Babyshower pynt

Husk hyggen til festen! I kan nemt lave jeres eget pynt til jeres babyshower! Vær kreativ og inviter gæsterne til leg ved at lade dem vælge deres eget hårpynt. Det er både flot og så skaber det helt sikkert en festlig stemning! I kan også gå på opdagelse i vores store udvalg af babyshower pynt på BR.dk!

Mangler du pynt til babyshower?

Inspiration til babyshower pynt