365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Babyshower pynt

Et babyshower er noget, du holder for andre - og derfor er det oftest også en surprise! Det kræver selvfølgelig et lokale, hvor der er pyntet op til den store guldmedalje, så den kommende mor slet ikke er i tvivl om, hvad anledningen er. Du kan se vores udvalg af babyshowerpynt her på siden.

Babyshower lege

Har du allerede klaret pynten til babyshower? Så kan det være, at det er blevet legenes tur! I denne guide giver vi dig vores bud på 5 sjove babyshower lege, du kan arrangere til et babyshower. Der er garanti for grin og hygge, så læs med!

Pynt til babyshower

Ikke nok med, at din kære gravide veninde skal blæses bagover af alle hendes nærmeste, som overrasker hende med et babyshower, så skal lokalet naturligvis også pyntes op efter alle kunstens regler!

Hos BR elsker vi alle former for festligheder, og derfor har vi samlet vores udvalg af pynt til babyshower her på siden. På den måde kan du nemt og enkelt få fat i alt det, som du skal bruge til at skabe de bedste rammer for den babyshowerfest, som du drømmer om. Traditionelt set holdes babyshowers oftest i blå eller lyserøde farver, som symboliserer, hvilket køn babyen har, men gå på opdagelse i vores udvalg og se, om vi har pynten, som passer dig.

Babyshowerdekorationer efter alle kunstens regler

Babyshower er en tradition, som kommer fra USA, og vi er efterhånden ved at have taget den godt til os her i Danmark. Festlighederne afholdes typisk et kort stykke tid inden barnet fødes, og formålet er at fejre og forkæle den højgravide kommende mor.

Veninderne og de kvindelige medlemmer af familien står for den hyggelige stemning, og grunden til, at der oftest er adgang forbudt for mænd, er at det ofte indebærer snak om graviditeter, fødsler og barselsliv.

Bliv klar til dit babyshower her!

I kan lokke den kommende far til at tage den kommende mor med ud af huset, imens I pynter flot op med udstyr fra BR og gør klar til at overraske hende. Det kan være et stort arbejde at arrangere et babyshower med alt lige fra mad til gaver og pynt. Du kan bestille alt, hvad du skal bruge af pynt her hos BR - og så er du ét skridt tættere på.

Gå på opdagelse i vores udvalg af pynt til babyshower, og find alt hvad du skal bruge af festartikler til at skabe de rette rammer.