365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Engangsservice

Engangsservice kan være yderst praktisk, når der skal holdes en fest. Oprydningen er nemlig meget nemmere. Engangsservice behøver dog langt fra at være kedeligt. Hos BR har vi samlet alverdens former for engangsservice i forskellige farver og temaer. Gå på opdagelse i udvalget her på siden.

Engangsservice til børn

Mange tyr til engangsservice, når der skal holdes fest - og særligt hvis der er tale om en børnefest. For det er svært at komme udenom, at engangsservice ganske enkelt er en kæmpe gave for dig!

Hos BR har vi samlet et udvalg af alt den engangsservice, som du kan drømme om. Vi har papkrus, paptallerkner og meget andet, som sikrer dig en flot borddækning og gør den efterfølgende oprydning nemmere for dig. Uanset om du skal holde børnefødselsdag, barnedåb eller temafest for alle legekammeraterne, så er vi sikre på, at du kan finde den rette engangsservice her hos os.

Engangsservice - perfekt til børnefesten

Måske tænker du, at engangsservice ikke kan opfylde dine krav til borddækningen. Men engangsservice behøver ikke at være kedeligt og sjusket at se på! Du kan sagtens finde designs, som sikrer et festligt og gennemført bord, der samtidig er helt efter børnenes præmisser.

Hvis dit barn har givet udtryk for ønsket om et særligt tema til børnefødselsdagen, er det nemt at udføre ved at anskaffe engangsservice med den helt rigtige farve eller motiv. Det er prisvenligt, du behøver ikke bekymre dig om smadrede porcelænstallerkener og glas, og du kan smide alt servicen i en affaldssæk efterfølgende - det bliver ikke nemmere.

Sæt prikken over I’et med engangsservice til børn

Når der skal holdes temafest, skal der ikke spares på løjerne! Alt lige fra borddækning til pynt, serpentiner og andre festartikler skal selvfølgelig have en vis samhørighed. Ingen tvivl om, at dit barn bliver ellevild, når yndlingsfarven eller -motivet træder frem i hele festlokalet.

Hvem har lyst til at stå og vaske op, når der er fest? Gå på opdagelse i BR’s udvalg af engangsservice, og få styr på de perfekte rammer til børnefesten. Når du har fundet det rette tema, sørger vi for en sikker levering til dig.