365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Papkrus

Nogle gange er glas og krus i porcelæn bare ikke det bedste valg. Det kan være, når I er mange mennesker, når der er børn blandt gæsterne, eller når oprydningen bare skal være ekstra nem. Her på siden finder du BR’s store udvalg af papkrus, som du kan bestille hjem til børnefødselsdagen, familiefesten eller picnicen i skoven.

Gør det nemmere med engangsservice

Uanset hvilket arrangement du skal holde, så kræver det altid lidt mere, end når du serverer eftermiddagskaffe eller aftensmad for husstanden. Ofte indebærer det flere mennesker og dermed mere service. Men skal du skynde dig ud i den nærmeste isenkram og indkøbe tallerkener og glas nok, så der er nok til alle? Det behøver du slet ikke.

Hos BR har vi engangsservice til festen, uanset om du skal holde havefest, kaffeselskab eller børnefødselsdag. Hvad end du både vælger paptallerkner og papkrus - måske endda papbestik - eller om du blot nøjes med en af delene, så er der ingen tvivl om, at oprydningen bliver både nemmere og mere overskuelig.

Papkrus i forskellige designs

Papkrus og engangsservice er særligt en god idé til fester, hvor gæsterne består af mange børn. På den måde slipper du nemlig for at bekymre dig om, hvorvidt dine fine nye glas eller pæne tallerkner ryger på gulvet. Med papservice skal børnene blot koncentrere sig om at hygge sig!

Vi har samtidig gjort det muligt at finde papkrus i et væld af sjove farver og designs. Og der er vidst ingen tvivl om, at dit barn vil foretrække et papkrus med Frost eller Paw Patrol fremfor en musselmalet variant.

Køb dine papkrus hos BR

Papkrusene fra BR kan fyldes med alt lige fra kaffe til rød sodavand, og alle mand vil nyde at drikke af vores udvalg. Vi elsker festlige arrangementer for alle aldersgrupper, og med BR bliver du lynhurtigt klar til det næste hyggelige arrangement. Foruden engangsservice finder du også festartikler, som kan sætte rammerne for den helt rigtige stemning.

Gå på opdagelse i BR’s store udvalg, og find alt, hvad du skal bruge til de festlige begivenheder. Vi sørger for en sikker levering til din adresse!