365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Paptallerkner

Der skal ikke spares på den festlige oppyntning, men nogle gange skal det også bare være nemt. Hos BR kan du få paptallerkner i alverdens farverige og sjove designs, men samtidig holdes borddækningen enkel og nem, når du lynhurtigt kan rydde op efter begivenheden. Tag et kig på vores store udvalg herunder!

Sjove designs - paptallerkner til børn

Når der skal være fest i børnenes tegn, omfatter det ofte et bestemt tema. Måske er Frost din datters yndlingsfilm, eller Paw Patrol kører på repeat hjemme hos jer. Med paptallerkner bliver det nemt for dig at pynte op i et helt bestemt tema, uden du behøver at spare på noget!

Hos BR har vi et væld af festartikler, som kan skabe den helt perfekte stemning efter dit barns ønsker. Vælg paptallerkner alt efter, om der skal være fødselsdag, babyshower eller noget helt tredje, og vælg derefter balloner og andet pynt i matchende farver - BR sikrer en perfekt oppyntning!

Derfor skal du vælge paptallerkner til børnefødselsdag

Der er ingen tvivl om, at paptallerkner altid gør oprydningen og opvasken nem, fordi de blot kan smides i en affaldssæk, når festlighederne er ovre. Uanset om der pyntes op indendørs, eller om papservicen medbringes til en bolle og et stykke kage ude i det fri, så er det et godt valg til enhver børnefødselsdag.

Det er vigtigt, at børnene slår sig løs og hygger sig, når der er børnefødselsdag. Og det sikrer du allerbedst ved at udskifte porcelænstallerknerne med paptallerkner, så du samtidig slipper for at bekymre dig om smadrede tallerkner.

Find dine paptallerkner hos BR

Er du på jagt efter ensfarvede paptallerkner, eller er en variant i et bestemt tema noget for dig? Hos BR har vi et stort udvalg af både det ene og det andet, som kan sikre en borddækning, der vil imponere enhver fødselsdagsgæst!

Gå på opdagelse i BR’s udvalg, og find alt lige fra engangsservice til dekorationer her hos os! Vi sørger for en hurtig og sikker levering, så I ikke skal vente for længe på at få pyntet op til festlighederne.