365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fødselsdagsflag

Synet af de rød/hvide farver på et flag er ikke til at tage fejl af! Når vi ser dem, ved vi, at nogen har fødselsdag, for der findes intet større symbol eller bedre måde at pynte op på, når en begivenhed skal fejres. Hos BR har vi et stort udvalg af flag til festen, og du kan se dem alle her på siden.

Pynt op med fødselsdagsflag

Hvad er en fødselsdag uden flag? Der er ikke noget, der symboliserer en fødselsdag, som et flag gør, hvad end du bliver vækket af familien med hurraflag i hånden, eller om de står rundt omkring i planter og vaser. Hos BR elsker vi alt, der kan fejres med flag, og derfor finder du et stort udvalg af hurraflag her på siden - som navnet antyder, kan de ikke holdes i hånden uden, at der råbes “HURRA” imens.

Der kan aldrig være for mange flag til fødselsdagen! Hos BR finder du flag, du kan pynte fødselsdagslagkagen med sammen med fine kagelys, hurraflag du kan flage med, alt imens der skråles fødselsdagssang, flagranker og guirlander som du kan pynte med, bordflag der sætter prikken over I’et på borddækningen og meget andet.

Med andre ord er der ikke noget, der pynter bedre op til fødselsdag end Dannebrog alle vegne, øjet kigger hen. Et flag skaber glæde og god stemning, og selvom vi ser dem overalt, så vil du helt sikkert opdage det, hvis det ikke er der.

 

Bordflag til den fødselsdagsfejringen

Nogle ting hører sig bare til, når der skal være fødselsdag! Fødselsdagsflag, fødselsdagskage, fødselsdagssang og fødselsdagsgaver - så kan du ikke gå helt galt i byen. Her på siden har vi vores store udvalg af fødselsdagsflag, som helt sikkert vil glæde både fødselaren og gæsterne.

Når fødselsdage og andre festlige begivenheder skal fejres, skal der selvfølgelig være bordflag på bordet. Det giver den helt rette feststemning. Hos BR har vi samlet flere forskellige flag til bordet, der kan skabe den helt rette stemning, hvad end det er fødselsdag eller andet, der skal fejres.

Skal der være fest, så lad der være fest! Og vi er helt sikre på, at du kommer i feststemning blot ved at kigge på udvalget på siden her. Vi har alt, hvad du kan forestille dig af festartikler og flotte dekorationer, som kan sikre den helt rigtige stemning til årets fødselsdag.

 

Find dine fødselsdagsflag her

Med BR’s udvalg kan du blive klar til de mange fremtidige fødselsdage på nul komma fem! Det behøver ikke være svært at pynte op, og når blot du har flag, er du allerede nået et langt stykke.

Flaget er fast inventar til fødselsdage - hvis ikke i hele boligen, så i hvert fald på bordet. Få flagene hjem, så du bliver klar til at fejre stort og småt. BR sørger for en sikker og hurtig levering hjem til dig.