365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Guirlander og ranker

Skal du pynte lokalet op til fest? Så er guirlander og ranker i fine farver og sjove materialer et godt valg til at opnå en stemning, der falder lige i børnenes smag! Hos BR finder du et bredt udvalg af guirlander, som kan hænges op igen og igen for at skabe de festligste rammer!

Bredt udvalg af guirlander og ranker

De fleste forbinder guirlander med jul, men i virkeligheden kan du finde dem frem på alle tider af året! Med BR’s store udvalg kan du finde guirlander og ranker til enhver anledning, uanset om du skal holde halloween, fødselsdag eller babyshower.

Hæng guirlanden i vinduet, placér den over døren eller lad dem hænge hen over lamperne, så de fylder godt i loftet. Én ting er sikkert, stemningen er først rigtigt sat, når lokalet er pyntet op til den store guldmedalje. Hos os finder du alt indenfor festartikler, så du kan sætte rammerne lige efter dine ønsker.

 

Mangler du guirlander til fødselsdagen?

Hvad er en fødselsdag uden flag? Og helst mange af dem! Hos BR finder du flagranker, så ingen er i tvivl om, hvilken fest de er gæster til. Du finder guirlander og ranker i forskellige længder, alt efter om pynten skal holdes diskret eller ej.

Er der tale om en børnefødselsdag, vil børnene helt sikkert elske, når der hverken er sparet på pynten, aktiviteterne og den røde sodavand. Hos BR kan du nemt og enkelt handle ind til børnefødselsdagen, så du kan skabe en verden lige efter børnenes fantasi.

 

Pynt op med en festlig guirlande fra BR

Gør oppyntningen lidt ekstra spændende med guirlander og ranker i alverdens farver og motiver. Skal du holde en temafest, er vi også ret sikre på, at vi har et design, der passer til begivenheden. Ikke nok med at guirlanden er festlig og pæn, så er den også utroligt nem at pynte op med, hvis du gerne vil bruge tiden på at forberede andre elementer også.

Enhver fest fortjener, at der er gjort noget ekstra ud af det! Dyk ned i vores udvalg af guirlander og ranker, og find den variant, der skal gøre dét ekstra for festlighederne hos dig.