365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Servietter

Servietter er en nødvendighed, når der skal holdes en fest. Der er dog ingen grund til, at de skal være kedelige. Hos BR har vi samlet en masse flotte servietter. Her finder du servietter til temafesten, fødselsdagen og alverdens andre begivenheder. Find de perfekte servietter til festen her.

Servietter til børn

Børn er gode til at hygge sig og have en fest, og det er ikke nogen hemmelighed, at det ofte kan bidrage til fedtede fingre, mad rundt om munden og væltede glas på bordet. Behøver vi sige mere?

Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af servietter til børn, så du nemt kan fjerne det værste, så snart der er behov. Så ikke nok med, at der er styr på remedierne, så har du samtidig de perfekte muligheder for at dække et festligt bord til anledningen.

Børneservietter til børnefesten

Servietter er ikke kun til for praktikkens skyld, det er nemlig også en central del af borddækningen. Uanset om der er tale om en fødselsdag, halloweenfest eller noget helt tredje, er der ofte et gennemgående tema til børnefester, og her er borddækningen naturligvis ingen undtagelse.

Det hele skal hænge sammen lige fra engangsservice til bordpynt og servietter. Det kan være et farvetema eller et tema med favoritfigurerne fra film, tegneserier eller legetøj - ingen tvivl om, at dit barn vil elske et setup, hvor der ikke er sparet på samhørigheden.

Gå aldrig ned på servietter til børn!

Det er sjældent, at børnene bliver siddende ved bordet alt for længe ad gangen. Når der tørres fingre og mund i servietterne, inden børnene går fra bordet, undgår du fedtede fingre og pletter rundt omkring i dit hjem. Når servietten tilmed er farverig og spændende at kigge på, vil børnene måske helt selv stå for at tørre fingrene og munden.

Hos BR er vi helt sikre på, at vi har servietterne, der passer til din børnefest. Dyk ned i vores store udvalg af servietter med sjove farver og motiver, og tilføj dem til kurven allerede i dag! BR hjælper jer med at blive klar til den næste anledning i børnenes tegn.