365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon fødselsdag

Idéer til Pokémon tema og pynt til den næste fødselsdag

Kender du en, som elsker Ash Ketchum, Pikachu, Brock og resten af venneflokken?

Se hvordan du kan genskabe Pokémon universet med tallerkner, krus, servietter, guilander og seje Pokéball-balloner. Du finder vores festartikler i BR butikkerne

Du finder alle vores Pokémon varer her 

Pynt til Pokémon-festen

Pynt et sejt Pokémon-bord

I BR butikkerne finder du seje Pokemon tallerkener, krus, servietter og guilander. så du sikrer et sejt bord til Pokemon-temaet. Du kan også finde balloner der ligner Poke-balls - hvor sejt er det ikke lige? Og for at fuldende bordet, kan du lave din egen Poke-ball dug! Det kræver kun en rød og hvid dug, sort gaffatape og hvid & sort karton. Se i videoen her på siden hvordan du gør.

Mal Pokémon figurer

En sjov aktivitet til børnefødselsdagen og så kan de også bruges som pynt på bordet. Tag de små gæster med ud og saml sten eller find dem inden de ankommer. Find stenmalingen frem og mal nu jeres favorit Pokémon!

I BR finder du også flamingokugler og All Purpose pens så I kan lave de sejeste hjemmelavede Pokeballs - se i vidoen her på siden hvordan du gør.

Find Pokémon legetøjet frem

Har den lille fødselar en sej Pokemon samling? Til Poké-fødselsdag er legetøjet også velkommen - la' de små Pokemon figurer beskytte kagen eller holde bordkortene. Når maden er slut, kan I gøre plads til spil med Pokémonkort eller lade det seje Poké-bord blive en kamparena. 

Inspiration