365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fødselsdagspynt

En fødselsdag skal fejres med fest og gæster. Og hvad er en fødselsdagsfest uden den rigtige fødselsdagspynt? Hos BR har vi samlet alverdens fødselsdagspynt i forskellige temaer – både til piger og drenge. Udforsk de mange muligheder for fantastisk fødselsdagspynt hos BR her på siden.

Fødselsdagspynt

Hip Hip Hurra! Sådan skal det lyde højlydt, når der er fødselsdag - men det kræver naturligvis de rette rammer. Har du inviteret til fødselsdagsfest? Så skal der ikke spares på noget.

Hos BR har vi et stort udvalg af fødselsdagspynt, som kan sætte stemningen fra gæsterne træder ind ad døren, til de går igen. Fødselsdagspynt gør ganske enkelt fødselsdagen sjovere, og hvis der er tale om en børnefødselsdag, vil dit barn helt sikkert elske at vælge sit eget tema! Vi har festartikler i et væld af farver og temaer, og vi er helt sikre på, at I kan finde noget, der falder i jeres smag!

Fødselsdagspynt til børn - det skal fejres!

Uanset om der er tale om en 1-års fødselsdag eller en 10-års fødselsdag, så skal der pyntes op til den helt store guldmedalje! Hos BR har vi tre bud på pynt, der altid hører sig til, når der skal være børnefødselsdag:

  • Balloner i alverdens farver og former - måske endda nogle, som angiver fødselsdagsbarnets nye alder!
  • Flag på bordet, på væggen og ved indgangen! Når der er fødselsdag, kan der aldrig være for mange flag.
  • Engangsservice i de helt rigtige farver eller et spændende tema, som sætter prikken over I’et på borddækningen!

Køb fødselsdagspynten hos BR

Hvad er en fødselsdag uden fødselsdagskage, fødselsdagssang og ikke mindst fødselsdagspynt? Hvis du spørger os, er det ikke særligt spændende! Ikke nok med at du kan købe alt dit pynt her hos BR, så er det også en fremragende inspiration, hvis du er på bar bund omkring tema og oppyntning.

Hos BR elsker vi en god fødselsdagsfest - præcis ligesom alle andre! Derfor har vi også gjort os umage for at samle et godt udvalg af fødselsdagspynt til jer. Dyk ned i det store udvalg, og find favoritterne allerede i dag!