365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pynt til barnedåb

Barnedåben er en helt særlig dag for hele familien! Har du en drøm om at gøre noget helt særligt ud af denne dag? Så er pynt et godt sted at starte. Hos BR har vi samlet et bredt sortiment af barnedåbspynt til at sætte stemningen på den store dag.

Barnedåbspynt til den store dag

Når du skal planlægge en barnedåb, har du sikkert en masse tanker om, hvordan det hele skal se ud. Det kan være en jungle at finde rundt i det uendelige udvalg af pynt og temaer, og derfor har vi samlet alt vores barnedåbspynt her på siden, så du nemt kan udvælge de helt rette genstande.

Ønsker du at gå efter traditionelle barnedåbsfarver som hvid, lyserød eller blå? Eller har du helt andre drømme? Kun fantasien sætter grænser, når det drejer sig om kunsten at pynte op til fest.

Sådan pynter du op til barnedåb

Det kan være svært at finde den helt rigtige pynt til barnedåben - mulighederne er jo uendelige! Hos BR kan du ikke kun købe din pynt, du kan også udforske udvalget og få en masse inspiration:

  • Balloner, balloner, balloner!

Balloner er ikke kun dekorativt, men også et hit blandt børn - og hvad er mere passende, når nu der er tale om en barnedåb? Vælg balloner i de farvetemaer, som du har besluttet dig for. Du kan enten hænge dem dekorativt op eller lade dem rundt i lokalet.

  • Konfetti i lange baner

En barnedåb byder oftest på middag og kage, og det skal selvfølgelig også indtages i festlige omgivelser. Du har sikkert placeret en dug på bordet, men du kan med fordel gøre det endnu festligere med en omgang glitrende konfetti.

  • Hejs flaget!

Hejs flaget - og ikke kun i flagstangen i haven, men også indendørs. Vi har flag i form af alt lige fra bordflag til hurraflag, som sikrer, at der ikke er nogen tvivl om, at det er en rigtig festdag!

Stort udvalg af barnedåbspynt

En dåb er ikke kun en kirkelig ceremoni. Når seancen er slut, kan du nemlig skabe en barnedåb lige efter dine ønsker! Hos BR vil vi gerne stå for alt pynt, og du kan tage et kig på vores store udvalg her.