365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Duge

Uanset om der skal være voksen- eller børnefest, så er et veldækket bord første skridt til en god begivenhed. Hos BR har vi samlet vores udvalg af bordduge, som danner grundlag for en festlig borddækning og samtidig beskytter din bordplade. Se vores udvalg herunder.

Sjove og farverige duge

Når der skal være børnefest, behøver borddækningen ikke være æstetisk at se på. I stedet er det bare med at give den gas med farver og sjove motiver, så børnene kan sætte sig til bords med julelys i øjnene.

En sjov borddækning starter med en dug, og hos BR finder du et varieret udvalg af duge i et sjovt design, som du nemt kan bygge videre på med engangsservice og andre festartikler. Uanset om du skal holde børnefødselsdag, barnedåb, fastelavn eller noget helt fjerde, så har vi helt sikkert en dug, der passer til jeres behov.

 

Beskyt bordet med en borddug

Ikke nok med at dugen naturligvis bidrager med et sjovt udtryk, så skal vi også huske borddugens praktiske funktion. Når du sørger for at lægge en dug på, inden du skal have gæster, behøver du nemlig ikke at bekymre dig om ridser og pletter på bordpladen, og så kan børnene ellers bare slå sig løs ved middagsbordet.

Du kan samtidig tænke over, hvilken kvalitet din dug skal have, alt efter hvor meget den skal beskytte bordpladen. Med en plastikdug behøver du ikke bekymre dig om væltede glas med klistret saftevand, fedtede børnefingre eller ketchup smurt ind i bordpladen - i stedet kan du læne dig tilbage og lade børnene hygge sig til den helt store guldmedalje. Hos BR har vi samlet et udvalg af plastikduge, og du finder både gennemsigtige og farvede i vores sortiment.

 

Find en dug i det rette tema

Hvad er en børnefødselsdag uden et tema, som går lige i hjertet på gæsterne? Vælg for eksempel en borddug med LOL Surprise-tema, og dekorér i samme ombæring med pynt, som også har LOL Surprise-tema. Børnene vil elske, når de kommer til fest med et tema, som de alle sammen kender!

Når der er børn ved bordet, kan det være svært at undgå de små uheld. Med en borddug får du et børnevenligt udtryk helt uden genstridige pletter af kakao og ketchup på bordet. Gå på opdagelse i BR’s udvalg og find den dug, som passer allerbedst til dig!