365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fodbold fødselsdag

Skab alletiders mindeværdige fodboldfødselsdag med vores mange forskellige muligheder inden for fodboldpynt til fødselsdag. Begejstringen vil være svær at skjule hos den heldige fødselar med alt fra balloner til bordpynt, der passer perfekt ind i temaet. Lad temaet være en overraskelse indtil den store dag, eller lad dit barn være med i planlægningen af den sjoveste fodboldfødselsdag.

Glæd dit barn med en fødselsdag med fodboldtema

Barndommens fødselsdage er noget af det, der virkelig vækker gode minder hos de fleste af os, og mange forældre vil gerne give glæden ved en helt særlig fødselsdag videre til deres egne børn. Heldigvis behøver det slet ikke at være så kompliceret at skabe et brag af en fødselsdag med et tema, som dit barn kan lide. Her har vi samlet vores produkter til at holde en skøn fodboldfødselsdag med den flotteste fodboldpynt med mere, der virkelig sikrer en gennemført temafødselsdag i fodboldens tegn.  

 

Alt i fodboldpynt til fødselsdag

Dæk op med fodboldkrus og fodboldtallerkener med fodboldservietter, og husk fodboldlys i kagen. Så er du allerede godt på vej. Vil du gøre lidt ekstra ud af fodboldpynten, kan du også købe vores fodboldballoner samt forskellige honeycombs og guirlander med farver, der passer ind i temaet. Vil du gøre det endnu mere personligt, kan du eventuelt supplere med udprintede billeder fra nettet med dit barns foretrukne fodboldstjerne, eller du kan bage en sej fodboldkage, som ungerne vil elske at sætte tænderne i.  

Kan du slet ikke få nok af temafødselsdage? Lad dig inspirere blandt vores forskellige produkter til temafest her, hvor du finder temaer, der spænder bredt og rammer børn i alle aldre.  

 

Køb pynt til fodboldfødselsdag online hos BR.dk

En temafødselsdag med fokus på fodbold er noget, som rigtig mange børn vil kunne lide, og det behøver heldigvis ikke at tage lang tid at planlægge en fødselsdag, som dit barn vil huske længe. Find inspiration til en sjov fodboldfødselsdag blandt vores fodboldpynt her, og bestil pynt med mere hjem i god tid før fødselsdagen, så I er helt klar til at invitere venner og familie forbi til fødselsdagsfejring.