365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sugerør

Det er aldrig en dum idé at have et lille lager af sugerør liggende, uanset om der er en festlig begivenhed i nærmeste fremtid eller ej. Sugerør er praktiske og behagelige at drikke af, men samtidig er de et dekorativt og sjovt element i drinken! Se BR’s store udvalg af sugerør her på siden.

Børnedrinks med sugerør

Sugerør hører til i baren, hvad end der er tale om en børnefødselsdag eller en voksenfest. Ikke nok med, at det bliver nemmere for både børn og voksne at nyde sine drikkevarer, så udgør det også et dekorativt element, som understreger, at der er tale om en festlig anledning.

Hos BR har vi samlet et udvalg af sugerør i alverdens former og farver, så du kan finde den variant, som passer allerbedst til din begivenhed. Tag udgangspunkt i, om der er tale om et babyshower, en børnefødselsdag eller noget helt tredje, og vælg de sugerør, som matcher den resterende pynt allerbedst.

Find de rette sugerør

Som voksen er det nok svært at få hænderne op over sugerør, men der er ingen tvivl om, at de fleste børn synes det er ekstra sejt, når deres drink er udstyret med et farverigt sugerør - uanset om det er rød sodavand, appelsinjuice eller helt almindeligt vand.

Hvis der er tale om en børnefødselsdag, kan sugerørene også udgøre komponenter i alverdens lege og aktiviteter. Det kan for eksempel være en blæsekonkurrence, hvor børnene skal puste gennem sugerøret eller en koncertleg, hvor sugerøret sættes fast på børnenes hoveder som en mikrofon ved hjælp af et elastisk hårbånd - og så er det ellers bare med at skrue op for musikken.

Find dine sugerør hos BR

Gå på opdagelse i BR’s udvalg af sugerør, og find dem du skal bruge. Sugerør er altid godt at have på lager, da det også gør det nemmere for børnene at drikke uden at spilde - for eksempel hvis I er på farten.

Hos BR har vi alt til børnefesten lige fra festartikler til borddækning, og du kan nemt og enkelt bestille det hele hjem her fra BR.dk. Udforsk vores farver og mønstre, og bestil de rette sugerør hjem allerede i dag!