365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Paw Patrol tøj

Ønsker dit barn at være en del af redningsgruppen over dem alle? Der findes ingen bedre måde, hvorpå dit barn kan føle sig som sin yndlingskarakter fra Paw Patrol, hvad end det er Marshall, Skye eller en af de andre. Bliv klar til spændende redningsaktioner og actionprægede missioner med et af de fine kostumer, som vil gøre udklædningen til en leg og samtidig fungere perfekt til Halloween eller Fastelavn. Find det rette kostume hos BR.

Paw Patrol tøj til drenge og piger

Marshall, Chase, Skye og alle de andre har ganske enkelt taget børnehjerter med storm. Pludselig skal alt være med Paw Patrol - skoletasken skal være afbilledet med hundebanden, i Tv’et skal tegneserien køre, legetøjet skal naturligvis bestå af alle figurerne, og udklædningen skal være din favorit Paw Patrol-figur.

Her på siden har vi samlet vores brede udvalg af Paw Patrol-tøj, og vi er helt sikre på, at du kan blive klædt ud som din favorit fra tegneserien. Dit barn vil helt sikkert ikke være til at stå for i sit fine nye kostume.

Paw Patrol-kostumer til en rigtig fan

Skal du være politihunden Chase, som holder orden i byen? Eller vil du slukke ildebrande som Marshall? Du kan også flyve højt i helikopteren som en vaskeægte Skye? Med Paw Patrol er mulighederne uendelige, og dit barn vil se så fin ud i en af de fine dragter.

Nu kan dit barn klæde sig ud som sin favorithund fra Paw Patrol! Måske endda legekammeraterne også har kostumer, så I kan udgøre et fuldt Paw Patrol-hold? Skab jeres helt egne redningsaktioner, og gør legen levende med Paw Patrol-kostumer.

Klæd dig ud som din yndlings-Paw Patrol

Uanset om det er til fastelavn, temafest eller blot for legens skyld, så er et Paw Patrol-kostume altid en god idé! Vælg din favorit, eller anskaf dig et af hvert kostume, så du altid kan klæde dig ud som den Paw Patrol, du har lyst til at være i dag.

De farverige og karakteristiske kostumer er et hit hos børnene - skal dit barn også eje et? Sæt gang i alverdens Paw Patrol-lege med Paw Patrol-tøj. Vi ved, hvor svært det kan være at vente, når man glæder sig til at få nyt legetøj hjem - og der er ingen tvivl om, at udklædning giver anledning til en masse nye lege!