365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Udklædning

Hvem elsker ikke de ikoniske LEGO® figurer eller LEGO® NINJAGO® heltene? Og nu kan du endda klæde dig ud som din favorit til næste fastelavn, halloween eller en udklædningsfest, som du har i kalenderen. Hos BR finder du et bredt udvalg af LEGO® kostumer, som kun venter på, at du træder ind i rollen! 

Drømmer du om at være LEGO® NINJAGO®? 

Ninjaer er seje, men LEGO® ninjaer er bare endnu sejere. Tag med til et urgammelt og mystisk land, hvor det er dit job som vaskeægte LEGO® NINJAGO® at beskytte vennerne og bekæmpe fjenderne. Skal du være Jay, Kai, Lloyd, Zane eller en af de andre? Klar dig på egen hånd, eller slå dig sammen med en gruppe ninja-legekammerater, så I sammen kan tage den sjove rolleleg til næste niveau og træde i karakter i det spændende NINJAGO® univers. Det er altid underholdende at lege med minifigurerne, men med det helt rigtige kostume, er du klædt godt på til at mestre Spinjitzu og genskabe scener fra LEGO® NINJAGO® filmen.  

 

Gør legen levende med et kostume 

Udklædning til børn behøver ikke at være forbeholdt fastelavn og halloween for at komme i spil! Børn er helt vilde med at klæde sig ud på en ganske almindelig dag og leve sig fuldstændig ind i en anden rolle. Det åbner en helt ny dør for sjove lege både på egen hånd eller i selskab med legekammerater.  

De fleste introducerer deres børn for LEGO® allerede i en tidlig alder, og fra det øjeblik følger de velkendte figurer og det fantastiske univers os helt til, vi bliver voksne.  

 

LEGO® udklædning til en ægte fan 

Med det helt rigtige LEGO® kostume er vi helt sikre på, at du vinder prisen som den bedst udklædte! Det gennemførte design og den velkendte udformning gør, at ingen i børnehaven, på skolen eller til udklædningsfesten er i tvivl om, hvem du skal forestille.  

Hvilken udklædning vil passe dit barn allerbedst? Gå på udkig i vores udvalg af gennemførte LEGO® kostumer, og træd ind i universet fra top til tå.