365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Peter Plys bøger

Peter Plys-bøger er en klassiker til børnenes bogreol, og hos BR kan du finde mange bøger om Peter Plys og hans venner fra Hundredemeterskoven. Der er altid et godt eventyr i sigte i selskab med Peter Plys, Grisling, Ninka Ninus og alle de andre venner, og Peter Plys-bøger er alletiders til højtlæsning ved sengetid.

Velkommen til Peter Plys’ fortryllende verden

Du husker sikkert selv historierne om Peter Plys fra din egen barndom, og ønsker du at give fortællingerne videre til ungerne, så er det bare om at komme i gang med at vælge den første Peter Plys-bog her.  

Børnebøger med Peter Plys fanger særligt de mindste i familien, men er også rigtig hyggelige for de lidt ældre børn og ikke mindst de voksne, der virkelig vil mærke nostalgien ved en god Peter Plys-bog. I Hundredemeterskoven kan alting ske, når Peter Plys bruger tid sammen med sine mange gode venner, og det går meget sjældent kedeligt for sig. 

 

Peter Plys-bøger er klassiske historier til børn

Peter Plys er en gammel fortælling, og den første rigtige Peter Plys-historie kom allerede i 1926! I dag er det stadig et klassisk, hyggeligt og eventyrligt univers fyldt med søde karakterer med hver deres særlige personlighed. Det gør dem meget nemme at relatere til og meget elskværdige for rigtig mange børn. Peter Plys, Ninka Ninus, Tigerdyret, Grisling, Kængu og Kængubarn, Æsel og Ugle går lige i hjertet på børn og deres forældre. Derfor er en god Peter Plys-bog også ofte svær at slippe igen, når I først er gået i gang med læsningen.

 

Find en Peter Plys-bog til godnatlæsningen hos BR

Der er intet som en god bog med Peter Plys, der kan få roen til at sænke sig ved puttetid. Højtlæsning fra en af de skønne Peter Plys-bøger sender dit barn trygt ind i drømmeland, for de søde godnathistorier er skrevet med humor og varme. Tag et kig her på siden og find en skøn bog med Peter Plys, som kan læses igen og igen.