365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Astrid Lindgren bøger

Emil fra Lønneberg og Pippi Langstrømpe. I kender sikkert allerede mange af Astrid Lindgrens bøger. I vores udvalg finder du fantastiske fortællinger i Astrid Lindgren bøger, hvor mange af bøgerne er blevet til kendte klassikere.

Herlige historier med bøger af Astrid Lindgren

Historien om den stærke, rødhårede pige med fletninger har taget alles hjerter med storm. Det samme har historierne om den lille dreng, der snittede træmænd i skuret. Astrid Lindgren har skrevet klassiker på klassiker, og du har helt sikkert selv fået dem læst højt som barn.

På BR.dk finder du en Astrid Lindgren bog, som du kan læse sammen med dit barn. Læs f.eks. en samling af Lindgrens bedste historier eller sæt jer til rette og tal om de sjove illustrationer i en billedbog med Astrid Lindgrens fængslende fortællinger.

 

Hvor mange bøger har Astrid Lindgren skrevet?

Astrid Lindgren begyndte sit forfatterskab i 1945, hvor hun udgav Pippi Langstrømpe. Hun var særdeles produktiv, for hun nåede at skrive mere end 100 bøger. Blandt nogle af de mest populære bogserier, finder du Emil fra Lønneberg, Pippi Langstrømpe og Bulderby-serien. Mange af Astrid Lindgrens bøger er også udgivet som samlede udgaver, så du får flere bøger i én.

Astrid Lindgrens bogsamling indeholder også selvstændige værker. Det er bl.a. Ronja Røverdatter og Brødrene Løvehjerte, som de fleste voksne kender. Mange af hendes bøger er både udgivet på dansk og på svensk, mens mange også er filmatiseret til glæde for børn og barnlige sjæle.

 

Udvalgte Astrid Lindgren bøger – rækkefølge

Vi har samlet rækkefølgen på udvalgte Astrid Lindgren bøger. Det er nogle af de mest populære, klassiske børnebøger. Med nedenstående liste kan du og dit barn gå i gang med bøgerne fra toppen og bevæge jer ned af listen:

 1. Pippi Langstrømpe (1946)
 2. Alle vi børn i Bulderby (1949)
 3. Mesterdetektiven Blomkvist (1949)
 4. Kender du Pippi Langstrømpe? (1950)
 5. Lillebror og Karlsson på taget (1956)
 6. Madicken (1961)
 7. Emil fra Lønneberg (1964)
 8. Brødrende Løvehjerte (1974)
 9. Da Emil skulle trække Lines tand ud (1976)
 10. Ronja Røverdatter (1981)
 11. Emil og suppeterrinen (1997)

 

Som du kan se, er der et hav af klassiske børnebøger at gå i gang med. Astrid Lindgrens bøger er fantastiske, og der er masser af gode historier gemt i hendes mange børnebøger. Astrid Lindgren har med sine fantastiske fortællinger fået en plads i hjerterne hos både børn og voksne.

 

Find en god Astrid Lindgren bog på BR.dk

På BR.dk finder du en spændende Astrid Lindgren bog, som dit barn vil elske. Astrid Lindgren bøger er både for børn og voksne, så når du og dit barn sætter jer ned at for at læse en af hendes bøger, vil I begge blive fortryllet af hendes klassikere.