365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dagbøger

Skriv dine tanker eller hemmeligheder ned i en dagbog. I vores udvalg finder du bl.a. en dagbog med kode og en dagbog med lås, så nysgerrige fingre ikke kan åbne din dagbog og læse dine små hemmeligheder.

Populære mærker

Hvad er en dagbog?

En dagbog er en bog, hvor du kan skrive, hvad du har oplevet i løbet af dagen. Du kan også skrive dine tanker og følelser ned, så de kommer ud af hovedet og ned på papiret. De fleste bruger en dagbog til at skrive om, hvad der er sket den pågældende dag og deres tanker om det.

 

Hvordan skriver man en dagbog?

”Kære dagbog”. Sådan starter de fleste en dagbog. Du bestemmer selv, hvad du vil skrive om. Måske vil du skrive om en bog du har læst, en time du havde i skolen eller hvad du har lavet i weekenden. Der er ingen regler for, hvordan eller hvor ofte du skal skrive i din dagbog.

Nogle skriver dagbog én gang om dagen, men det er slet ikke sikkert, at du har brug for at skrive så ofte. Nogle skriver endda også små hemmeligheder i deres dagbog. Måske er der en person, du særligt godt kan lide? Det er helt op til dig, hvad og hvordan du vil skrive din dagbog.

 

Vælg en dagbog med lås eller kode

Det er ikke sikkert, at du har lyst til, at alle skal kunne læse, hvad der står i din dagbog. Derfor kan du på BR.dk finde dagbøger med lås og kode. En dagbog med lås har en lås på dagbogen og et tilhørende sæt nøgler, så det kun er dig, der kan åbne din dagbog.

Ved en dagbog med kode skal du selv finde på en kode, som kun du kender. På den måde sikrer du dig, at de nysgerrige ikke kan åbne og læse din dagbog. Det er super smart, hvis du vil holde de små, søde hemmeligheder private for andre end dig selv.

 

Find en dagbog på BR.dk

På BR.dk finder du et bredt udvalg af dagbøger – både med og uden kode eller lås. Vi har f.eks. fine dagbøger fra TOPmodel, og vi har endda også dagbøger, der spiller musik, når de åbnes. Så kan du høre, hvis nysgerrige forældre eller små søskende har fået fat i din dagbog.