365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Jakob Martin Strid bøger

En kæmpe pære og en spejlægsmaskine. Læs Jakob Martin Strid bøger og find ud af, hvordan de ser ud! Er det noget for jer? Find Jakob Martin Strid børnebøger nedenfor og kom i gang med at læse.

Finurlige Jakob Martin Strid børnebøger

Jakob Martin Strid er en elsket børnebogsforfatter og illustrator, som er kendt for sin unikke evne til at skabe levende og fantasifulde verdener, der fanger børnenes opmærksomhed. Strid er vild med store maskiner – tænk bare på den kæmpestore pære!

Hvis du ikke ved, hvad der menes med den store pære, så er det på tide, at du og dit barn læser historien om den store pære. Når I har læst bogen, kan I også se filmen for at gøre historien om pæren mere livlig. Brug Strids børnebøger som godnathistorie eller til en rolig hyggestund.

 

Hvorfor vil dit barn elske Jakob Martin Strid bøger?

Strid skriver og illustrerer selv sine bøger – og dét er han virkelig god til. Hans bøger er lidt skæve, men de er også utroligt sjove – både for børn og voksne. Her er vores tre bud på, hvorfor dit barn vil elske at læse de sjove fortællinger af Jakob Martin Strid:

  1. Livlige illustrationer: Strids bøger er fyldt med farverige og detaljerede tegninger, der bringer historierne til live og holder børnene engagerede.
  2. Sjove og lærerige historier: Hver bog byder på eventyr og humor, samtidig med at den formidler vigtige lektioner om livet og gode værdier.
  3. Skæve karakterer: Fra dyrene i "Mimbo Jimbo" serien til figurerne i "Mustafas Kiosk", Strids karakterer er elskede for deres mangfoldighed og charme.


Fra spændende eventyr til hjertevarme fortællinger, Strids bøger er perfekte til højtlæsning og selvstændig læsning. Fra "Mustafas Kiosk" til "Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære", hans værker er elsket af børn over hele landet.

 

Find bøger af Jakob Martin Strid på BR.dk

Opdag Jakob Martin Strids forunderlige verden gennem hans børnebøger. På BR.dk finder du de sjove og finurlige værker, så I kan høre historien om Mimbo Jimbo og alle de andre skæve karakterer, der er med til at gøre fortællingerne levende.