365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Harry Potter bøger

Harry Potters eventyrlige univers er kendetegnet ved magi og tryllestave, flyvende kosteskafter og masser af spændende eventyr og venskab. Fortællinger fyldt med spænding, magi og bekæmpelse af det onde er altid sikre hit for børn i alle aldre, og derfor kan du selvfølgelig finde de populære Harry Potter-bøger her hos BR! Se udvalget her på siden og dyk ned i den magiske verden.

Oplev det magiske univers med Harry Potter-bøger

Der er ikke meget, der slår den magiske verden, som Harry Potter-bøgerne foregår i, for her er der uendelige eventyr, magi og spænding. Der er ikke noget at sige til, at de skønne børnebøger om Harry Potter, Ron Weasley og Hermione Granger er verdenskendte og elsket af børn og voksne i alle aldre. Kender du en Harry Potter-fan, som måske kun har set de spændende Harry Potter film? Så vil bøgerne med garanti også falde i dit barns smag, for det fantastiske univers er nemt at komme til at fordybe sig i.

 

Afslut dagen med højtlæsning og fordybelse

Få ting er bedre end at få fortalt en spændende historie af mor, far eller en anden velkendt voksenstemme - og Harry Potter-bøger er et pragteksemplar på eventyrlige historier, der kan læses igen og igen. Højtlæsning er en hyggelig og afslappende måde at afslutte dagen på, hvor I kan være nærværende sammen og fordybe jer i de spændende fortællinger inden sengetid. Læs et kapitel hver aften ved puttetid og skab rolige stunder fyldt med magiske historier, der med ét både sætter gang i fantasien og øger koncentrationen.   

Harry Potter-bøger er ikke kun oplagte at læse på børneværelset inden sengetid. De er også gode til at skabe en lille pause med fordybelse, nærvær og afslapning i en travl hverdag, hvor de kan hjælpe med at sænke energiniveauet lidt.

 

Harry Potter-bøger giver eventyr til børn i alle aldre

Hos BR er vi vilde med Harry Potter og troldmandsverdenen, der kan tryllebinde både store og små. Du finder både nogle af bøgerne fra serien og andre bøger med Harry Potter såsom aktivitetsbøger.

Måske har du selv læst bøgerne, og vil læse dem højt for dit eget barn nu? Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det ikke bliver mere magisk end de dejlige fortællinger om Harry, Ron og Hermione på Hogwarts.