365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

5 minutter i godnat

Er det blevet sengetid? 5 minutter i godnat er en hyggelig bogserie, der passer perfekt til højtlæsning. Find gode fem minutter i godnat bøger med bl.a. Paw Patrol og Marvel på BR.dk.

Hvad er 5 minutter i godnat?

5 minutter i godnat er en serie af børnebøger med små godnathistorier. Hver bog i fem minutter i godnat-serien indeholder korte historier, der passer perfekt til højtlæsning inden sengetid. Historierne egner sig til børn på 3 år og op efter.

De små historier egner sig også godt til, når dit barn f.eks. er kommet hjem fra en lang dag og har brug for en rolig stund til at komme ned i gear. Her kan I bruge 5 minutter på at læse en historie sammen og få helt ro på kroppen.

 

5 minutter i godnat – Paw Patrol og Marvel gør dit barn klar til søvnen

Hver bog i 5 minutter i godnat-serien indeholder historier om kendte figurer, som dit barn helt sikkert er stødt på. Det kan bl.a. være figurer fra Paw Patrol, Marvel eller Biler. Derfor kan dit barn bl.a. se frem til godnathistorier om:

  • Lynet McQueen, Bumle, Doc og de andre biler fra Kølerkildekøbing, der skal på farten.
  • Spiderman, Captain America, Hulk og Black Widow, der er klar til at tage på eventyr.
  • Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, Everest og Skye, der skal løse spændende opgaver.


5 minutter i godnat bøger er fyldt med fine illustrationer, så dit barn nemt kan følge med i hver histories univers og omgivelser. Det kan gøre det lidt nemmere for de små at følge med i handlingen og forstå, hvad der sker i fortællingen.

 

Læs 5 minutter i godnat bøger fra BR.dk

På BR.dk finder fem minutter i godnat bøger, så du er klar til at læse små historier om figurer fra Biler, Marvel og Disney. Vi har også eventyr- og godnathistorier, der gør de klassiske eventyr til kortere versioner, der egner sig perfekt til 5 minutters ro.

Leder du efter andre børnebøger, der egner sig til højtlæsning eller inden sengetid? Vi har masser af klassiske børnebøger, så du kan fortælle dine børn de samme historier, som du selv har fået fortalt som barn.