365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sansebøger

Det er ingen hemmelighed, at sansebøger er lidt af et hit hos de mindste! Det er sjovt at mærke og sanse de forskellige strukturer i bøgerne, og det vækker nysgerrigheden hos de små endnu mere. Hos BR har vi et stort udvalg af sansebøger, så find en sjov følebog der aktiverer sanserne her!

Hyggelige stunder med en sansebog

Der er intet som de dejlige stunder fyldt med nærvær sammen med din mindste. Har du en baby eller et lille barn, så ved du sikkert, at det ikke altid er lige nemt at holde dem beskæftiget og interesseret. Her er en sansebog eller babybog med lyd et sikkert hit, som helt sikkert vil vække interessen og øge din babys nysgerrighed endnu mere. Vores babybøger med lyd omhandler blandt andet dyr fra hele verden og bondegårdsdyr, så I sammen kan lære dyrene og deres lyde at kende. Børnebøger med lyd er også et hit blandt de lidt ældre børn, som stadig er ved at udvikle et sprog.

 

Sæt fokus på finmotorikken med en rør-og-føl-bog

Små børn vil ofte gerne røre ved alting, og det er rigtig godt for finmotorikken. Det samme gælder, når der først er flyttet en rør-og-føl-bog ind på børneværelset, for en følebog giver virkelig anledning til at mærke de forskellige strukturer, der er på billederne. Mærk elefantens ru hud, den bløde pels på løven eller en glat frø. Der er mange forskellige teksturer, så bladr igennem en sjov følebog og lad dit barn blive meget klogere på, hvordan forskellige dyr, køretøjer og andre ting mærkes og føles mod de små fingre. 

Vil du øve dit barns motorik endnu mere? Så tag et kig på vores store udvalg af motoriklegetøj og styrk dit barns motorik og sanser gennem leg.

 

Find fine sansebøger og følebøger hos BR

Hos BR finder du et stort udvalg af sansebøger, som lægger op til dialog mellem dig og dit barn. Mange sansebøger fungerer også som pegebøger, hvor dit barn kan øge sit kendskab til sjove emner og øge sit ordforråd. En følebog fra BR skaber masser af begejstring hos den lille, der igen og igen vil vælge sansebogen som førstevalg. Gå på opdagelse i et univers af sansebøger her på siden og find den næste favoritbog hos BR.