365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Peter Pedal bøger

Bøgerne om den nysgerrige Peter Pedal er fantastiske til børn. Der er lagt op til grin og ballade, når Peter Pedal begiver sig ud på eventyr. Find jeres nye Peter Pedal bog i udvalget på BR.dk.

Tag på eventyr med Peter Pedal og manden med den gule hat

Peter Pedal sidder aldrig stille. Den nysgerrige og frække abe er altid på eventyr. Han blev fundet af manden med den gule hat i en afrikansk jungle, og han fik navnet, Peter Pedal, da manden med den gule hat gav ham en cykel.

Med sin cykel kan Peter Pedal komme vidt omkring. Det kan dog godt være en udfordring, når man kommer fra en jungle. I enhver Peter Pedal bog kan du følge en af hans eventyr, hvor han ofte får brug for sin ven, manden med den gule hat.

 

Lær om venskaber i en Peter Pedal bog

Peter Pedal prøver at begå sig i voksenverdenen, og selvom han mener tingene godt, går det ikke altid helt, som han håber. Det er lidt ligesom børn, der skal lære den store verden at kende. Derfor er Peter Pedals små eventyr genkendelige og underholdende for børn.

Peter Pedal og manden med den gule hats venskab startede i den afrikanske jungle, hvor Peter Pedal tog mandens gule hat. Peter Pedal elsker at lave ballade, og han ender med at tage med manden med den gule hat tilbage til hans hjem.

Her udvikler deres venskab sig. For det kan være svært at finde ud af, hvordan man begår sig i den store verden, når man plejer at bo i en jungle. Derfor kommer Peter Pedal nogle gange ud i uheldige situationer. Heldigvis har han sin hjælpsomme ven: manden med den gule hat. Der er altså masser af sjov og læring at finde i de populære børnebøger.

 

Læs en Peter Pedal bog fra BR.dk

På BR.dk finder du en Peter Pedal bog til dit barn. Sammen kan I læse om, hvordan venskaber kan udvikle sig og hvordan man begår sig i den store voksenverden. En Peter Pedal bog giver masser af grin og smil, når den lille abe igen er kommet i problemer.